«Έκρηξη» ανακαινίσεων κατοικιών

Την ώρα που η αγορά κατοικίας έχει «παγώσει», ακολουθώντας τη γενικότερη αρνητική οικονομική συγκυρία, παράγοντες της αγοράς κάνουν λόγο για «έκρηξη» ανακαινίσεων κατοικιών το τελευταίο διάστημα, εικόνα που αναμένεται να αναπτερώσει το ηθικό των επαγγελματιών του κλάδου και να τους  εξασφαλίσει ικανοποιητικό εισόδημα έως την έλευση του χειμώνα.

«Υπό το βάρος της ύφεσης, τους τελευταίους μήνες ο κόσμος διστάζει να προβεί σε αγορές ακινήτων, ακόμη και σε μισθώσεις κατοικιών. Ωστόσο, υπό την απειλή να χάσει στο μέλλον τα χρήματά του, δεν διστάζει να προχωρήσει στην ανακαίνιση της κατοικίας του, φοβούμενος ότι ίσως να μη βρίσκεται σε θέση να προβεί σε ανάλογες κινήσεις αργότερα στο μέλλον...» δηλώνει στο «R» ο Λ. Τ., ελαιοχρωματιστής.

«Μπορεί οι Έλληνες να μην έχουν χρήματα να αγοράσουν ένα σπίτι, ωστόσο εμφανίζουν διάθεση να βελτιώσουν αυτό που ήδη έχουν, ίσως τη μόνη τους περιουσία...» τονίζει και προσθέτει «για εμάς είναι λίγο παράδοξο. Μέσα Ιουλίου και τέτοιο φόρτο εργασίας δεν τον περιμέναμε. Αν η κατάσταση συνεχίσει έτσι, μέχρι το Φεβρουάριο θα έχουμε δουλειά, κάτι το οποίο έχουμε μεγάλη ανάγκη».

Μ.Φ.

Απο Θέσεως

Άγγελος Στάγκος
Αγγελος Στάγκος Ελλάς: ένα τσίρκο με φανατικούς θεατές και θαυμαστές

Από τη μία πλευρά έχουμε τον Αλ. Τσίπρα, τους δικούς του και τις συνιστώσες του,…

Δημήτρης Καστριώτης
Δημήτρης Καστριώτης Από την αντίσταση στους φετφάδες

Η «Επιστολή στους ηγέτες της Αντίστασης» του Ζαν Πολάν (Jean Paulhan) είχε προκαλέσει ταραχή στη…

Τάκης Λαϊνάς
Τάκης Λαϊνάς Σε ποια Ευρώπη αναφέρεσθε κύριε Τσίπρα;

Αυτές οι εκλογές είναι τελικά το Δημοψήφισμα που επιχείρησε να κάνει ανεπιτυχώς ο Γιώργος Παπανδρέου…

Νικόλαος Καραμούζης
Νικόλαος Καραμούζης Καραμούζης: «Αδιανόητο μια σοβαρή χώρα να συμπεριφέρεται σαν γωνιακός ποκαδόρος»

«Αγωνιούμε όλοι σήμερα για την πορεία της χώρας. Το εξωτερικό περιβάλλον επιδεινώνεται, σε συνάρτηση με…

Τάκης Λαϊνάς
Τάκης Λαϊνάς Ησυχία... το κτήνος κοιμάται

Αυτός ο λαός έχει πολύ κοντή μνήμη. Αρνείται να θυμάται. Αρνείται κάθε ενδοσκόπηση. Αρνείται τα…

Copyright © 1999-2012 Premium S.A. All rights reserved. | Webmail Login
developed by Nuevvo