ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο έλεος των επιδοτούμενων

12:21 - 11 Ιουλ 2006
Τάκης Λαϊνάς

Γράφει ο Τάκης Λαϊνάς

Τελικά το έκανε πάλι το θαύμα του το ΥΕΝ με τις άγονες γραμμές. Κατακαλόκαιρο και τα νησιά βρίσκονται στο έλεος των επιδοτούμενων. Παράδειγμα η Κίμωλος με το ‘’γιος Γεώργιος….

Βλάβη το πλοίο; Αποκλεισμένο το νησί. Δεν υπάρχουν αντικαταστάτες ; Υπάρχουν πως δεν υπάρχουν αλλά γιατί να μπουν στον κόπο να πάνε ; Το «Μαρίνα» για παράδειγμα της GA αρνήθηκε να πλησιάσει. Πήγε και άραξε στη Μήλο. Η επίσημη δικαιολογία είναι πως δεν χωράει στο λιμάνι.

Μα στην Κίμωλο τα πλοία δεν μπαίνουν στο Λιμάνι. Δένουν από την έξω μεριά.’ρα λοιπόν τι φταίει; Οι ντόπιοι υποστηρίζουν πως αφού ο κ. Βεντούρης δεν μοιράζεται κατ’ αναλογία την επιδότηση που πήρε με τον κ.Αγούδημο… τότε η Κίμωλος ας ξεχάσει κάθε πλοίο όταν το ’γιος Γεώργιος χαλάει. Την προηγούμενη φορά που παρουσίασε βλάβη.. το νησί είχε μείνει χωρίς βαπόρι κοντά ένα μήνα. Και η Πολιτεία απαθής.

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί μαραζώνουν τα νησιά… Γιατί δεν έρχονται τουρίστες. Γιατί δεν έρχονται ξένοι.. γιατί δεν πάνε οι έλληνες. Μήπως πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις όπως θέλει να μας πείσει ο κ. Κεφαλογιάννης;

Τάκης Λαϊνάς

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.