ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο κ. Κατρούγκαλος και οι θεωρίες συνωμοσίας

09:52 - 24 Μαρ 2015
Γρηγόρης Νικολόπουλος

Γράφει ο Γρηγόρης Νικολόπουλος

Η στήριξη Κατρούγκαλου από το Μαξίμου, είναι αυτή τη στιγμή δεδομένη και ισχυρή.

Ο Πρωθυπουργός θεωρεί οτι οι εξηγήσεις που του έδωσε ο κ. Κατρούγκαλος είναι ικανοποιητικές, το ίδιο εξάλλου υποστηρίζει και ο θεσμικός "παππούς" του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.

Από την άλλη μεριά, υπάρχουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν την εντύπωση ότι η επαγγελματική δραστηριότητα του υπουργού τα τελευταία χρόνια, εκ των πραγμάτων έρχεται σε μια "ηθική αντίθεση" με το ρόλο του στην κυβέρνηση. Πάντως προς στιγμήν τουλάχιστον, το Μαξίμου επιλέγει να στηρίξει τον υπουργό υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια ακόμη θεωρία συνωμοσίας κατά της κυβέρνησης, από κέντρα διαπλοκής τα οποια κινδυνεύουν να χάσουν τα προνόμια τους από την κυβενρητική πολιτική.

Πρέπει να επισημανθεί, ότι η εφημερίδα Το Βήμα που αποκάλυψε την υπόθεση Κατρούγκαλου, θεωρείτο από τον ΣΥΡΙΖΑ πρίν τις εκλογές "φούλ μνημονιακή", στη συνέχεια έκανε μια πολύ θεαματική στροφή στηρίζοντας την κυβέρνηση, μέχρις ότου να επιτεθεί ξανά στην κυβέρνηση με το θέμα Κατρούγκαλου. Κυβερνητικοί κύκλοι συνδέουν τις αλλαγές γραμμής της εφημερίδας με τα εκδοτικά της συμφέροντα τα οποια επηρεάζονται από την κυβερνητική πολιτική, λόγω κυρίως των υψηλών δανείων που έχει ο ΔΟΛ.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:11 - 24 Μαρ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.