ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Κωνσταντοπούλου, του έκανε τη ζωή λάστιχο!

Η Κωνσταντοπούλου, του έκανε τη ζωή λάστιχο!

19:19 - 14 Απρ 2015
Φιλιώ Ράγκου

Από Φιλιώ Ράγκου

Στην αρνητική πλευρά της δημοσιότητας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία, σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη, εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί σε λεκτικό επεισόδιο με υπάλληλο βενζινάδικου.

Όπως έγραψε η κυρία Βάλια Παναγιωτίδου στον λογαριασμό της στο Facebook είδε την πρόεδρο της Βουλής να φωνάζει σε υπάλληλο βενζινάδικου στα Λουτρά Αιδηψού στην Εύβοια και να τον απειλεί ότι θα χάσει τη δουλειά του, επειδή αρνήθηκε από αντικειμενική αδυναμία, να της αλλάξει το λάστιχο στο αυτοκίνητό της και την παρέπεμψε σε βουλκανιζατέρ. «Έπαθα σοκ την είχε πιάσει υστερία! Είχε σκάσει το λάστιχο της, της έβαλε αέρα και της είπε πως θέλει αλλαγή. Δεν μπορούσε να της το αλλάξει αυτός γιατί ήταν μόνος κι άρχισε να του φωνάζει για να πάρει το αφεντικό του να τον απολύσουν. Δεν πίστευα τι άκουγα» εξομολογήθηκε η ίδια.
Η κ. Παναγιωτίδου και μια φίλη της κατέγραψαν τις έντονες σκηνές στα κινητά τους και τότε, σύμφωνα με την ίδια ξεκίνησε νέος γύρος, καθώς η Πρόεδρος της Βουλής κινήθηκε εναντίον τους και προειδοποιώντας τους ότι διαπράττουν ποινικό αδίκημα αξίωσε να σβύσουν τις εικόνες.

«Όπως μου επισήμανε η ίδια, (σ.σ: η κ. Κωνσταντοπούλου) απειλητική από επάνω μου (1.60 μόνο είμαι) είναι αδίκημα η φωτογραφία και το βίντεο. Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου πήρε το κινητό της φίλης μου που την τραβούσε και το διέγραψε. Ήμουν στο ταμείο εγώ και ήρθε κι άρχισε να μου λέει για αδικήματα και ποινικά κι έτσι όπως την είδα, σκιάχτηκα και μου το έσβησε. Ντρέπομαι αλλά είμαι δειλή..» γράφει στα σχόλια.

Σε δεύτερη ανάρτησή της η κα Παναγιωτίδου αναφέρει ακόμα: «Ας φωτίσει τον λαό μας μήπως σοβαρευτεί γιατί συνεχώς επιλέγει να συμπεριφέρεται κατώτερα των περιστάσεων..».

Στο φερόμενο περιστατικό αναφέρεται μέσω ανάρτησής του στο Facebook και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλικάκος, ο οποίος, μάλιστα, όπως αναφέρει, μίλησε με τον υπάλληλο του βενζινάδικου. Σημειώνεται ότι, μέχρι τώρα, το γραφείο τύπου της κυρίας Κωνσταντοπούλου τηρεί αιδήμονα σιγή…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.