ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βερέμης: «Αιώνιος φοιτητής ο (προβληματικός…) Τσίπρας»…

Βερέμης: «Αιώνιος φοιτητής ο (προβληματικός…) Τσίπρας»…

08:25 - 20 Απρ 2015
Φιλιώ Ράγκου

Από Φιλιώ Ράγκου

Ο γνωστός και αξιοσέβαστος καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Θάνος Βερέμης, διοικητής και πρόεδρος το πάλαι του γνωστού και μη εξαιρετέου Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛ.Ι.ΑΜ.Ε.Π) κάνει ό,τι μπορεί ώστε να αποδομήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στην προσπάθειά του αυτή, μάλλον εκτίθεται, όπως διαπιστώνουν όσοι τον ξέρουν καλά και εκθέτει (από κεκτημένη ταχύτητα ή από συνήθεια; άγνωστο…)και άλλους. Καταφέρνει πάντως, στο τέλος να κάνει συμπαθέστερο τον Τσίπρα… Ιδού πως.

Ο κ. Βερέμης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm σχολίασε σαν να ήταν στην παρέα του:

«Υπήρξε ο πρωταγωνιστής των αιωνίων φοιτητών. Πρώτον έκανε δέκα χρόνια για να πάρει πτυχίο. Ωραία, του το χαρίζω αυτό. Ας πούμε ότι ο άνθρωπος είχε προβλήματα.

Δεύτερον, δεν πάτησε ποτέ σε αίθουσα διδασκαλίας. Αυτό το λένε συμφοιτητές του. Να σας πω ένα όνομα μάλιστα για να ξέρουμε γιατί μιλάμε. Ο Γουσέτης, γιος του Διονύση του Γουσέτη που ήτανε στον ¨Ρήγα¨ χρόνια και στο ΚΚΕ Εσωτερικού. Ε, λοιπόν!.. Ο γιος του είναι τώρα καθηγητής στο Εδιμβούργο. Δεν τον είδαμε ποτέ λέει μέσα σε τάξη, ήταν πάντα απέξω! Ένα αυτό. Δηλαδή, ένας άνθρωπος που έρχεται στην κυβέρνηση με τις εμπειρίες του καταληψία, του αιώνιου φοιτητή του μηδέποτε ενδιαφερομένου- προφανώς είναι εξυπνότατος για να μπει στο Πολυτεχνείο- αλλά, δε νομίζω ότι θα έμαθε τίποτε σπουδάζοντας.
Όλο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, δε λέω ότι είναι ίδιοι, έχει μια κλίση στην παραβατικότητα. Δηλαδή, τους συγκινεί η παραβατικότητα(…)».

Σχετικά αόριστος! Αλλά τουλάχιστον την προσπάθειά του την έκανε…

Τελευταία τροποποίηση στις 08:17 - 20 Απρ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.