ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γ. Βαρουφάκης: Ξαναπήγα στα Εξάρχεια, μόνο για ποτό

Γ. Βαρουφάκης: Ξαναπήγα στα Εξάρχεια, μόνο για ποτό

13:50 - 30 Απρ 2015
«Θα ξανάρθω στην πλατεία» είχε υποσχεθεί το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Βαρουφάκης, λίγη ώρα αφότου ο ίδιος και η σύζυγός του Δάφνη προπηλακίστηκαν άγρια από ομάδα κουκουλοφόρων σε γνωστό εστιατόριο της πλατείας Εξαρχείων. Και την επόμενη μέρα, πραγματοποίησε την… απειλή του, κάνοντας μπαρότσαρκα σε ένα από τα αγαπημένα του στέκια.

Βλέποντάς τον στη Βουλή σήμερα το πρωί, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης τον πείραξε με χιούμορ, συμβουλεύοντάς τον να του τηλεφωνεί κάθε φορά που πρόκειται να επισκεφτεί τη γειτονιά του. «Τα Εξάρχεια είναι και δική μου γειτονιά, αν και τώρα μένω στην πλατεία Μαβίλη» επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών, που εξομολογήθηκε ότι και χθες εκεί γύρω γυρνούσε. «Αυτή τη φορά δεν κάθισα για φαγητό, είχα πάει για ποτό σε ένα μπαράκι γιατί ήμουν κουρασμένος» εξήγησε.

Νωρίτερα, αναφερόμενος ο ίδιος από το βήμα στο θλιβερό περιστατικό, σχολίασε ότι «η λύση δεν είναι ούτε η άτακτη φυγή, ούτε το άβατο, αλλά ούτε και η καταστολή», ενώ τόσο ο πρόεδρος Σπύρος Λυκούδης, όσο και οι λιγοστοί παριστάμενοι βουλευτές (Ν. Μαυραγάνης και Δ. Καμμένος των Αν.Ελλ και η Λιάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ) εξέφρασαν την θερμή συμπαράστασή τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.