ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικογενειακές υποθέσεις… Κύριο

20:25 - 25 Ιουν 2015
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Οικογενειακώς επιτίθεται στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δίνοντας στη διαμάχη τους χαρακτήρα άγριας βεντέτας.

Μετά τις προσωπικές επιθέσεις της προέδρου της Βουλής, παρέλαβε τώρα τη σκυτάλη ο ναυτικός σύζυγος, Απόστολος Μάντης. Πριν από λίγες ώρες, αναδημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook ένα φαρμακερό σχόλιο δημοσιογράφου, η οποία έχει πνευματική σχέση με τη Ζωή, στο οποίο έγραφε σε επιθετικό ύφος «Ο χωροφύλαξ Πανούσης είχε πληροφορίες για τα επεισόδια στο Σύνταγμα (σ.σ: στην εκδήλωση του «Μένουμε Ευρώπη»). Αφού δεν τα απέτρεψε, είναι ανίκανος. Αφού τα περίμενε είναι συνένοχος. Ας διαλέξει το ρόλο του ο χωροφύλαξ της Κωλοπετινίτσας».

Στην ίδια ανάρτηση ο κ. Μάντης αναπαράγοντας σχόλιο από σάιτ φίλα προσκείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ αυτήν την εποχή, επιτίθεται εν συνεχεία με δριμύτητα στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σ. Θεοδωράκη, με αφορμή το δείπνο του με ευρωπαίους πρωθυπουργούς. Και υπερασπίζεται τη σύζυγό του, σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων: «Δεν έχει πρόβλημα να τρώει μαζί με τους εκβιαστές του ελληνικού λαού. Έχει όμως πρόβλημα με την Κωνσταντοπούλου και τη δημιουργία των Επιτροπών για τις γερμανικές αποζημιώσεις και την αλήθεια για το Δημόσιο Χρέος»…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.