ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παππάς: «Συμπόνεσα τους προηγούμενους…»

Παππάς: «Συμπόνεσα τους προηγούμενους…» Κύριο

17:17 - 27 Ιουν 2015
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

«Βλέποντας την πίεση που άσκησαν σε εμάς, συμπόνεσα τους προηγούμενους» εξομολογήθηκε σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι ο Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο υπουργός Επικρατείας, περιέγραψε με μελανά χρώματα τις εμπειρίες που αποκόμισε εξηγώντας ότι η πλευρά των δανειστών, πρόσθετε συνεχώς νέες αξιώσεις.
«Βγήκαμε για κατούρημα κάποια στιγμή κι όταν επιστρέψαμε, είχανε σβήσει τις προτάσεις μας και είχανε προσθέσει χιλιάδες λέξεις» είπε.

Ο ίδιος εμφανίστηκε βέβαιος ότι «Τίποτε δεν σταματάει» το δημοψήφισμα.

«Θα ήταν καλό να μας καλέσουν να συνεχίσουμε τις συζητήσεις αλλά το δημοψήφισμα θα γίνει» είπε και πρόσθεσε ότι «η διακοπή των διαπραγματεύσεων θα αποτελέσει μονομερή ενέργεια όπως μονομερής ενέργεια θα είναι αν σταματήσει η χρηματοδότηση μέσω του ΕLA».

Ο κ. Παππάς ερωτηθείς για την τύχη των διαπραγματεύσεων εκτίμησε ότι «καμία πλευρά δεν είναι διατεθειμένη να το τραβήξει μέχρι τα άκρα», ενώ αναφορικά με το αποτέλεσμα της επόμενης Κυριακής, παρατήρησε «την επόμενη μέρα του ΝΑΙ υπάρχει μόνο το κακό σενάριο και η βεβαιότητα της καταστροφής, ενώ με το ΟΧΙ θα ανοίξουν όλα τα χαρτιά και να βρεθούμε στη μέση του δρόμου».

Στην επισήμανση τέλος ότι η κυβέρνηση έχασε πολύ χρόνο, ο κ. Παππάς αντέτεινε ότι σε κάθε διαπραγμάτευση κάθε πλευρά ανοίγει τα χαρτιά της λίγο πριν το τέλος…

Τελευταία τροποποίηση στις 00:35 - 28 Ιουν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.