ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παραιτήθηκε ο Ρινάλντι

Παραιτήθηκε ο Ρινάλντι Κύριο

17:41 - 30 Ιουλ 2015
Φιλιώ Ράγκου

Από Φιλιώ Ράγκου

Την παραίτησή του από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Ρούντι Ρινάλντι, αμέσως μετά την ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρησιμοποιώντας έντονα συναισθηματικούς τόνους, διαπίστωσε ότι η χώρα οδεύει σε εθνική και κοινωνική καταστροφή και γι' αυτή την εξέλιξη είναι τεράστιες οι ευθύνες του Μαξίμου, της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα και όσων βουλευτών ψήφισαν «Ναι».

Παρατήρησε δε, ότι ενώ ήδη έχουν ληφθεί κυβερνητικές αποφάσεις και έχουν υπογραφεί διακρατικές συμφωνίες, ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται κατόπιν εορτής να συσκεφθεί και να αποφασίσει τη στρατηγική του, ενώ σχολίασε ότι η διαδικασία αυτή γίνεται για να λυθούν τα χέρια εκείνων που έχουν αποφασίσει τις πολιτικές αυτές, να συνεχίσουν «εν λευκώ».

Ο κ. Ρινάλντι απευθυνόμενος στον εκ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, για την αποστροφή του σχετικά με την τιμή των μακαρονιών, ήταν ιδιαίτερα επικριτικός, αξιώνοντας «περισσότερο σεβασμό στον κόσμο που βιώνει με τρομερό τρόπο την κρίση».

Όπως παραδέχθηκε, «άλλα είπαμε στον λαό», για να προσθέσει ότι «πληγώθηκε η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τον λαό».

Επισήμανε ότι με αυτά που υπέγραψε και ψήφισε η κυβέρνηση, το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταλλαχθεί, τόνισε την αναγκαιότητα αποσόβησης της επερχόμενης καταστροφής, πρόσθεσε ότι «προσυπογράφουμε το βάθεμα της υποτέλειας που δεν είναι δουλειά της αριστεράς» και έδωσε ραντεβού στον αγώνα των κινημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών, ο επικεφαλής της πρώην ΚΟΕ, είχε υποβάλλει την παραίτησή του και από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.