ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Τσίπρας επιμένει στα ψέμματα

Ο Τσίπρας επιμένει στα ψέμματα Κύριο

14:27 - 31 Αυγ 2015
Το «σχέδιο προγράμματος» του νέου ΣΥΡΙΖΑ που δημοσιοποιήθηκε χθες, είναι κορυφαία απόπειρα πολιτικής εξαπάτησης.

Εξήντα οκτώ πυκνογραμμένες σελίδες προσπαθούν μάταια να πείσουν τους πολίτες ότι το τρίτο μνημόνιο, που φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα… συμφέρει περισσότερο από τα προηγούμενα. Κι ότι, παρά το μνημόνιο, η παραμονή του «υπόλοιπου» του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είναι εγγύηση για προοδευτικά μέτρα που θα μετριάζουν τις επαχθείς συνέπειές του.

Είναι απίστευτη η ευκολία με την οποίαν ο κ. Τσίπρας καταφεύγει και πάλι στα ψέμματα, την ώρα που αυτό που προέχει, είναι να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να δει πως θα συνεργαστεί με άλλες πολιτικές δυνάμεις για να εφαρμοστούν οι δεσμεύσεις που ο ίδιος, όσο κι αν καμώνεται τώρα πως…δεν συμφωνεί, ταπεινωτικά συνομολόγησε.

Ενδεικτικά, στο κεφάλαιο του Ασφαλιστικού, ο κ. Τσίπρας φαίνεται να παθαίνει αμνησία, «ξεχνώντας» να περιλάβει ένα ποσόν γύρω στα 2 δις ευρώ που αντιστοιχεί σε δεσμεύσεις που ανέλαβε και τη μείωση των προνοιακών επιδομάτων.

Μα, καλά, νόμιζαν ότι δε θα το έβλεπε κανείς; Και τι νόημα έχει το «κυβερνητικό πρόγραμμα» όταν το δικό του Μνημόνιο, δένει τα χέρια της χώρας για τα επόμενα τριάντα χρόνια;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.