ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βόμβες Ντόρας: Το 2009 έγιναν σημεία και τέρατα Κύριο

18:03 - 25 Νοε 2015
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Έχουν περάσει κάμποσες ώρες από τις καταγγελίες της Ντόρας Μπακογιάννη κι ακόμη δεν έχουν κοπάσει οι εσωκομματικοί μετασεισμοί.

Το κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, εμφανίστηκε βέβαιη ότι συμφέροντα επιχειρούν να διαλύσουν τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς να αποκλείσει την εκδοχή, το φιάσκο της Κυριακής με «τη μη εκλογή» να οφείλεται και σε σαμποτάζ.

« Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα συμφέρον να διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο δελτίο του Μέγκα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπήρξε και σαμποτάζ κατά το φιάσκο της Κυριακής.

Το 2009 έγιναν σημεία και τέρατα

Όμως η κ. Μπακογιάννη προχώρησε και σε μια ετεροχρονισμένη καταγγελία για την διαδικασία εκλογής το 2009 στην οποίαν αναμετρήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά.

«Το 2009 η διαδικασία είχε τα ίδια προβλήματα επί πέντε ώρες έγιναν "τέρατα και σημεία" και τότε είχα βγει και αναγνώρισα το αποτέλεσμα για να διασφαλιστεί η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.

Όταν ρωτήθηκε δε αν έγινε νοθεία, απάντησε ευθέως και με βαρειά υπονοούμενα:
«Έπεσαν τα μηχανήματα επί τέσσερις ώρες και έγιναν ' πράγματα και θάματα»…
Στο επίμονο ερώτημα αν τίθεται θέμα διαβλητότητας των εκλογών το 2009 επέμεινε: εγώ αποδέχθηκα τότε το αποτέλεσμα και ουδέποτε έθεσα θέμα, ενώ, σημείωσε πως είχε επισημάνει εγκαίρως τους κινδύνους αλλά τώρα δεν είναι ώρα για μνημόσυνα.
«Τώρα έχει σημασία η όποια διαδικασία να διασφαλιστεί να είναι αδιάβλητη. Αυτό που έχει να συζητήσει η Κ.Ο είναι η διαδικασία να είναι αδιάβλητος» είπε.

Δεν έπρεπε να παραιτηθεί ο Μεϊμαράκης

«Αν με είχε ρωτήσει ο κ. Μεϊμαράκης θα του έλεγα πως δεν θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί. Κανείς δεν θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί. Όλοι έπρεπε να μείνουν στις θέσεις τους και ο Κυριάκος και ο Άδωνις και ο Τζιτζικώστας» υποστήριξε η πρώην υπουργός.

«Ο κ. Μεϊμαράκης δέχθηκε απανωτές επιθέσεις και περιττές κουβέντες ελέχθησαν» υποστήριξε αλλά, όπως αναγνώρισε, «αυτά συμβαίνουν στην πολιτική. Να δούμε το μπροστά σημείωσε. Η ΝΔ είναι εδώ είναι παρούσα θα κάνει αντιπολίτευση».

Τελευταία τροποποίηση στις 18:13 - 25 Νοε 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.