ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όταν ο Βαγγέλης χάνει την ψυχραιμία του… Κύριο

19:27 - 25 Νοε 2015
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Η Ψυχραιμία είναι είδος εν ανεπαρκεία αυτές τις μέρες στη ΝΔ. Και δυστυχώς το παράδειγμα δίνει πρώτος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος απόγευμα της Τετάρτης εξαπέλυσε αναίτια επίθεση εναντίον του επί 6 χρόνια διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ στη Βουλή, Νίκου Τσούτσια, ο οποίος κατά γενική ομολογία ασκεί ευσυνείδητα και με επάρκεια τα καθήκοντά του.

Περασμένο απομεσήμερο Τετάρτης, στο διάδρομο της Βουλής, έξω ακριβώς από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αποχωρώντας από το γραφείο του κοντοστάθηκε για μια κουβέντα στο πόδι με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Η ιδέα του κ. Τσούτσια να πλησιάσει το «πηγαδάκι» που στήθηκε αποδείχθηκε μάλλον ατυχής.

«Ήρθε ο Τσιούτσιας. Εγώ φεύγω, γιατί ό,τι ακούει το παραφράζει και το μεταφέρει» σχολίασε φαρμακερά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και έδειξε με το χέρι του την πόρτα του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του στην ομήγυρη.

Το επιθετικό ύφος, Μεϊμαράκη αιφνιδίασε τον Νίκο Τσούτσια ο οποίος διερωτήθηκε απορημένος «εγώ Πρόεδρε;» με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ να απαντά στο γνωστό του ύφος: «Ναι εσύ. Για σένα μου λένε ρε Νικόλα…».

Αμέσως μετά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατευθύνθηκε προς την έξοδο, ενώ ο διευθυντής του Γραφείου της ΝΔ στη Βουλή, τον ακολούθησε, σε μια προσπάθεια να λυθεί η παρεξήγηση.

Οι δύο τους είχαν μια ολιγόλεπτη συνομιλία, στην οποίαν ο κ. Μεϊμαράκης ακούστηκε να λέει τόσο δυνατά ώστε να ακουστεί «τον Κλωνάρη (σ.σ. της Infosolution, η οποία είχε αναλάβει την μηχανοργάνωση του εκλογικού φιάσκου της Κυριακής) εσείς τον ξέρατε. Εγώ δεν τον ήξερα».

Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά βράδυνε το βήμα του, σταμάτησε να προχωρά μαζί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στάθηκε στην πόρτα του γραφείου του και κάτι είπε, χωρίς να ακουστεί. Όμως φαίνεται ότι τον άκουσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος σταμάτησε, γύρισε και του φώναξε δυνατά: «Τι είπες; Πες μου τώρα τι είπες», ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους που ήταν μπροστά στο επεισόδιο ο κ. Τσούτσιας διαμαρτυρήθηκε ότι τον αδικεί.

Το επεισόδιο πήρε απειλητική χροιά. Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΔ, στράφηκε προς το μέρος του Νίκου Τσούτσια, φωνάζοντας του δυνατά: «Το άκουσες αυτό που σου λέω; Το άκουσες; Να προσέχεις!», μπροστά στους αποσβολωμένους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν την σκηνή...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.