ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Τα έσπασαν» οι εκπρόσωποι Κύριο

15:40 - 28 Νοε 2015
labros katsaros

Από labros katsaros

Ενδεικτικό το κακού, ψυχρού κι ανάποδου κλίματος στο οποίο ξεκίνησε η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, ήταν το επεισόδιο ακριβώς έξω από τω δωμάτιο που είχαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Όλα άρχισαν επειδή ο κ. Κουμουτσάκος θεώρησε άστοχη την ενημέρωση που έκανε η κυβερνητική εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους σχετικά με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού.

Η κυρία Γεροβασιλη είχε μια σύντομη συνομιλία με τους εκπρόσωπους των ΜΜΕ σχετικά με τα θέματα τα οποία θα θέσει ο Α. Τσίπρας στο Συμβούλιο και που αφορούσαν κυρίως τις δυο επιτροπές, που αναμένεται να προτείνει στα κόμματα για το Ασφαλιστικό και την Αναθεώρηση του Συντάγματος.

Ο κ. Κουμουτσάκος εξερράγη και αμέσως μετά, τόνισε πως η δημιουργία κλίματος από την κυβερνητική εκπρόσωπο, είναι υπονομευτική και πως πρέπει θεσμικά να σεβαστούμε την υπό εξέλιξη διαδικασία.
«Εμείς εδώ ερχόμαστε να ακούσουμε» είπε ο Γ. Κουμουτσάκος, επαναλαμβάνοντας τη θέση της Νέας Δημοκρατίας.

Στο επεισόδιο παρενέβη ο Τέρενς Κουίκ από τους Αν.Ελλ, τονίζοντας ότι είναι τραγική μια τέτοια συμπεριφορά για διπλωμάτη, εννοώντας τις υποδείξεις Κουμουτσάκου.
Το επεισόδιο τελείωσε με την Όλγα Γεροβασίλη να εξηγεί: «εγώ ενημέρωσα για τα ήδη εξαγγελθέντα. Η ενημέρωση είναι στα καθήκοντά μου και αυτό έκανα και θα κάνω. Δεν υπάρχει θέμα χαλιναγώγησης δεν είναι αυτός ο ρόλος μου και δεν θα το έκανα ποτέ».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.