ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το άλλοθι της «νοικοκυροσύνης»…

Το άλλοθι της «νοικοκυροσύνης»… Κύριο

23:30 - 09 Φεβ 2016
Στην οδό Πειραιώς μετακομίζει η ΝΔ. Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως το κόμμα μετακομίζει- και πολύ καλά κάνει- σε νέο κτίριο με πολύ χαμηλότερο ενοίκιο.

«Σήμερα υπογράψαμε και η ΝΔ σύντομα θα μετακομίσει σε νέο κτίριο! Είναι το πρώτο βήμα για την οικονομική εξυγίανση και τη μείωση λειτουργικών δαπανών που οφείλουμε να κάνουμε», έγραψε ο νέος πρόεδρος του κόμματος.

Κι ο απολογισμός;

Η καταχρεωμένη η ΝΔ, ωστόσο, ποτέ δεν εξήγησε καθαρά πως και από ποιους πληρωνόταν αυτό το πανάκριβο κτίριο επί εποχών Σαμαρά, την ώρα που οι υπάλληλοι ήταν απλήρωτοι και η νέα ιδιοκτησία ζητούσε τα λεφτά της κι έστελνε εξώδικα. Προφανώς οι καθαροί λογαριασμοί δεν συμφέρουν κανέναν.

Και επειδή η λήθη, γύρω από τα πονεμένα θέματα της χρηματοδότησης των κομμάτων στη χώρα, είναι προτιμότερη από την αλήθεια, το ρίχνουμε στην παλαβή και στην φθηνή ηθικολογία της νοικοκυροσύνης …

Θα αρκούσε μια απλή δικαστική έρευνα, λένε έμπειροι πολιτικοί παράγοντες, για να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Αλλά, εδώ δεν έχουμε βρει ακόμα άκρη με τα μπακαλοτέφτερα του Τσουκάτου για το ΠΑΣΟΚ και, όπως λέχθηκε χωρίς ακόμα διάψευση, των αφανών (;) χρηματοδοτήσεων στη ΝΔ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη- μυστικά που πήρε μαζί του ο Γιάννης Βαρθολομαίος ανεπίσημος «ταμίας» του κόμματος, επί ημερών Κώστα Καραμανλή.

Υπό τις συνθήκες αυτές, η χώρα μάλλον δεν αντέχει πολλές αλήθειες.

Γιώργος Η. Χατζηδημητρίου

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.