ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θα πάει βαθειά η έρευνα για τα δάνεια ΜΜΕ- Κομμάτων Κύριο

10:58 - 27 Απρ 2016
labros katsaros

Από labros katsaros

Από το πεδίο των ΜΜΕ θα ξεκινήσεις τις έρευνές της για την δανειοδότηση Ενημερωτικών Σταθμών και Μέσων, καθώς και κομμάτων η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που αναζητά την ύπαρξη ενδεχόμενων πολιτικών ευθυνών.

Οι πέντε πρώτοι μάρτυρες που θα κληθούν να καταθέσουν στην Εξεταστική Επιτροπή θα προέρχονται, μάλιστα, από τον τραπεζικό χώρο. Συγκεκριμένα θα κληθούν οι εκπρόσωποι της Τράπεζας της Ελλάδας και των τεσσάρων συστημικών τραπεζών.

Επίσης, η Εξεταστική θα ενημερώσει το αργότερα μέχρι την Μ. Πέμπτη τις διοικήσεις των τραπεζών για τα έγγραφα που οφείλουν να καταθέσουν στην Βουλή στο πλαίσιο των ερευνών.

Οι διοικήσεις των τραπεζικών ιδρυμάτων θα κληθούν να καταθέσουν στοιχεία για όλα τα δάνεια της τελευταίας εικοσαετίας προς τα Μέσα Ενημέρωσης και τα κόμματα και επίσης θα τους ζητηθούν αντίστοιχα έγγραφα για όλα τα «ανοιχτά» και ανεξόφλητα δάνεια ανεξαρτήτως ημερομηνίας σύναψης.

Οι βουλευτές θα εργάζονται, όπως συμφωνήθηκε, αμισθί, αλλά, εκφράζονται ήδη φόβοι ότι μέσα σε δύο μήνες μάλλον δεν θα έχουν προλάβει να φέρουν σε πέρας το έργο τους…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.