ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωράκης: Το ευρωπαϊκό τόξο, μπορεί να συνεργαστεί Κύριο

13:29 - 28 Απρ 2016
Anastasia Stamatiadou

Γράφει ο Anastasia Stamatiadou

Θετικός στο ενδεχόμενο κοινοβουλευτικής συνεργασία των δυνάμεων του ευρωπαϊκού τόξου, εμφανίζεται ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε περίπτωση που ΣΥΡΙΖΑ προκαλέσει εκλογές χωρίς να κλείσει προηγουμένως την αξιολόγηση.

Αφήνοντας για πρώτη φορά ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, ο ηγέτης του Ποταμιού σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Βήμα FM, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή εκλογές σημαίνει σύγκρουση με την Ευρώπη, σημαίνει ότι δεν θα πάρουμε τα 6 δισ. που έχουμε συμφωνήσει, και επομένως η χώρα θα είναι στον αέρα».

 

Στην ερώτηση δε, για τη στάση που θα επιλέξει ο ίδιος σε μια τέτοια περίπτωση ήταν σαφής: «Αν έχουμε τέτοιες εξελίξεις, είμαστε υποχρεωμένοι να εξετάσουμε όλα τα σενάρια και να σκεφτούμε το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό συμφέρον του καθενός».

 

Όλα αυτά, την ώρα που η αβέβαιη προσέγγιση με το ΠΑΣΟΚ, είναι στάσιμη και με δεδομένη τη θέση του Σταύρου, ότι δεν θα γίνει πλυντήριο πρώην υπουργών, υπό συνθήκες δημοσκοπικής πίεσης, προκειμένου να στέρξει την δημιουργία μιας ασπόνδυλης ομοσπονδίας, υπό την Φώφη…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.