ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε ακραία πολιτικά και ψυχολογικά όρια βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κύριο

19:45 - 06 Μαϊ 2016
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Δυσφορία στις τάξεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει να προκαλεί η επαναλαμβανόμενη τακτική του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, ο οποίος συνηθίζει στις δύσκολες ώρες, όπως αυτές που διανύει η κυβέρνηση, να συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα και αφού τελειώσει την ομιλία του η οποία έχει καθαρά ψυχοθεραπευτική σημασία, η συνεδρίαση να τελειώνει.

Το απόγευμα της Παρασκευής και ενώ οι διαθέσεις πολλών Συριζαίων ήταν βαρειές, ένας από αυτούς δεν άντεξε και ξέσπασε δημόσια.

Ο Χρήστος Καραγιαννίδης, ηχολήπτης στο επάγγελμα με καλές σπουδές και ο πρώτος αριστερός βουλευτής που εκλέγεται στη Δράμα από το 1958, από την εποχή, δηλαδή, της ΕΔΑ, δεν άντεξε και φώναξε:

«Θα κάνουμε ποτέ κανονική Κοινοβουλευτική Ομάδα; Θα μιλήσουμε κι εμείς ή μόνο θα ενημερωνόμαστε; Έχουμε εδώ και δυόμιση μήνες που περνάμε μέτρα και μέτρα και δεν ξέρουμε τι γίνεται».

Σε αυτά τα λόγια οργής του βουλευτή, συνοψίζονται όπως παρατηρούν έμπειροι κοινοβουλευτικοί, οι διαθέσεις των βουλευτών του κόμματος, τις οποίες η ηγετική ομάδα περί τον Τσίπρα, αγνοεί ή κάνει πως αγνοεί…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.