ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Θεοπεφτάτου, το νέο… πεφταστέρι του ΣΥΡΙΖΑ Κύριο

11:56 - 20 Μαϊ 2016
Anastasia Stamatiadou

Γράφει ο Anastasia Stamatiadou

Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, θα πρέπει να υπέστη πρόσφατα ισχυρό κλονισμό που άφησε παρενέργειες.

Διαφορετικά δεν εξηγούνται όσα ισχυρίστηκε προκειμένου να δικαιολογήσει τη νέα φορολογική καταιγίδα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 και προσπαθώντας να εξηγήσει το σκεπτικό της κυβέρνησης για τις αυξήσεις σε μπύρα, καφέ και τσιγάρα, είπε:

«Προσπαθήσαμε το ποσό του 23% στον ΦΠΑ να μοιραστεί σε διάφορα είδη. Επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλαδή, πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό, και γι' αυτό μοιράστηκε».

«Αντί να αυξηθεί το νερό και το ρεύμα, προσπαθήσαμε να μοιραστεί σε διάφορα είδη. Αυτά είναι τα τελευταία μέτρα για να εξασφαλιστεί το 1,8 δισ. ευρώ» συμπλήρωσε.

Από το μυαλό της κυρίας Θεοπεφτάτου, δεν φαίνεται να περνά ούτε καν ως υποψία η σκέψη ότι μπορεί και να υπάρχουν άνθρωποι, που πίνουν και καπνίζουν ταυτόχρονα… Τι να πούμε; Η λογική υποχωρεί άοπλη μπροστά σε τέτοια ακλόνητα επιχειρήματα.

Ίσως ο προκάτοχός της στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Μαντάς θα ήταν αρμοδιότερος να απαντήσει, με την επαγγελματική του ιδιότητα, φυσικά, η οποία, όλοι μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.