ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Φαν» του... Μιχαλολιάκου και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ; Κύριο

10:25 - 11 Ιουν 2016
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Ειλικρινά, ως μακροχρόνιος και φανατικός χρήστης του φεϊσμπουκ, με ήδη γύρω στους 1.500 «φίλους», δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ο ...Μάρκ Ζούγκενμπεργκ και οι συν αυτώ διαχειριστές, αυτού του μέσου παγκόσμιας κοινωνικής δικτύωσης, θα έμπαιναν στον κόπο να ασχοληθούν με την ταπεινότητα μου και να με... μπλοκάρουν για ένα μήνα, αποστερώντας μου το δικαίωμα της μετάδοσης ειδήσεων και ρεπορτάζ, σχολίων και προσωπικών βιωμάτων και καταπατώντας το δικαίωμα μου στην ελεύθερη έκφραση, για μία ...φωτογραφία του αρχηγού της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου!

Αφορμή, φαίνεται ότι ήταν, μία όχι και τόσο κόσμια ανάρτηση-απάντηση μου, σε κάποιον τέως «φεϊσμπουκικό φίλο» , που θέλησε να εξωραϊσει την προσωπικότητα του ηγέτη της «Νέας Δεξιάς» Φαήλου Κρανιδιώτη, τον βίον και την πολιτεία του οποίου γνωρίζω προσωπικά εδώ και δύο δεκαετίες και όχι λίγες φορές στο φέϊσμπουκ έχω αναφέρει, χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις, ότι υπήρξε αρθρογράφος της εφημερίδας «Στόχος» και δικηγόρος αστυνομικών που κατηγορούνταν για εμπλοκή σε κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών!

Ως είθισται, μεταξύ φεϊσμπουκικών φίλων, που ανακαλύπτουν αιφνιδίως ότι, ιδεολογικόν χάσμα βαθύ τους χωρίζει, ο εν λόγω μου απάντησε, ευγενικά είναι η αλήθεια, ότι με διαγράφει από «φίλο» του και ότι με «μπλογκάρει», για να μην βλέπει εφεξής τα όσα σέρνω στο ίδαλμα του και να ...συγχίζεται.

Θεμιτόν και απολύτως αποδεκτόν σε μία δημοκρατική φεϊσμπουκική κοινωνία που μάθαμε, εκτός των άλλων, να ζούμε και να συνυπάρχουμε, με τον πάσα έναν άσχετον ή υποψήφιον πολιτευτήν εκ του προχείρου και ενίοτε, έχοντα την μορφήν του ...χοίρου.

Φαίνεται, όμως, ότι ο εν λόγω θιγμένος από την όχι και τόσο κόσμια ανάρτηση-απάντηση μου περί Φαήλου, κάνοντας χρήση των «εξουσιών», που του παρέχει δίχως έλεγχο, ο Μάρκ Ζούγκενμπεργκ και οι συν αυτώ διαχειριστές, αυτού του μέσου παγκόσμιας κοινωνικής δικτύωσης, προχώρησε έτι περαιτέρω...

Εκανε αναφορά της δημοσίευσης στους διαχειριστές του φέϊσμπουκ και ως απόδειξη ότι, με τις αναρτήσεις μου παραβαίνω τους κανόνες λειτουργίας του παγκόσμιου, αυτού, μέσου κοινωνικής δικτύωσης, προσάρτησε μία φωτογραφία του αρχηγου της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου, στην οποία απεικονίζεται να χαιρετά ναζιστικά και να έχει ορθάνοιχτο το στόμα, έτοιμος να καταπιεί το οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο στον δρόμο του.

Αυτήν τουλάχιστον την φωτογραφία, που εύκολα πήρε από το αρχείο φωτογραφιών μου ο θιγμένος κολητός του Φαήλου, μου έτριψε στην μούρη το φέϊσμπουκ, γνωστοποιώντας μου ότι, παραβαίνω τους κανόνες λειτουργίας και θα πρέπει να υποστώ ένα μήνα αποκλεισμό, τόσον από την δυνατότητα δημοσιεύσεων στο φέϊσμπουκ όσον και από την δυνατότητα επικοινωνίας, μέσω μηνυμάτων, με τους διαδικτυακούς «φίλους» μου.

Εχω την εντύπωση ότι τα πράγματα είναι ιδιατέρως σοβαρά, μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις, καθόσον αν ο Ζούνγκεμπεργκ και οι συν αυτώ διαχειριστές του παγκόσμιου, αυτού, μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είναι «φαν» του Μιχαλολιάκου, δεν αποκλείεται, στις επόμενες εκλογές, να τον δούμε να εκλέγεται πρωθυπουργός και να συνεργάζεται, για να κυβερνήσει, με την «Νεα Δεξιά» του Φαήλου!

Γρηγορείτε....

Νίκος Ρούσσης

Τελευταία τροποποίηση στις 11:50 - 11 Ιουν 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.