ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Να «φταίνε», μόνον οι... διακοπές;

Να «φταίνε», μόνον οι... διακοπές; Κύριο

12:20 - 08 Αυγ 2016
Xara Avgerinou

Από Xara Avgerinou

Προ τριημέρου ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης Θόρμπγιον Ζάγκλαντ στην Άγκυρα και η πολυδιαφημισμένη συνάντησή του με τον Ταγίπ Ερντογάν αλλά, παραδόξως, ούτε επισήμως αλλά ούτε και ανεπισήμως ειπώθηκε λέξη για το περιεχόμενο αυτής της συνάντησης.

Είναι γνωστό, βέβαια, στους παροικούντες στο Στρασβούργο, ότι τον Αύγουστο κάθε έτους, οι υπηρεσίες του Συμβουλίου της Ευρώπης «κατεβάζουν ρολά» και οι αξιωματούχοι του, το εγκαταλείπουν, για θερινά θέρετρα, προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές τους.

 

Οπως είναι γνωστό, όμως, ότι τόσον στο Συμβούλιο της Ευρώπης όσον και στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ορίζεται πάντα κάποιος υπάλληλος «θερινής βάρδιας», για την περίπτωση που θα χρειασθεί μία ενημέρωση του ευρωπαϊκού Τύπου, για κάποιο έκτακτο και σημαντικό θέμα.

 

Εξάλλου, στις 3 Αυγούστου, δημοσιεύθηκε στο επίσημο site του ΣτΕ φωτογραφία του Ζάγκλαντ με τον Ερντογάν με πληροφορίες που αφορούσαν, τις «αβανταδόρικες» δηλώσεις που έκανε για την Τουρκία ο πρώτος, μετά την συνάντηση του με τον τούρκο υπουργό εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούζογλου.

 

Να «φταίνε», μόνον οι... καλοκαιρινές διακοπές, λοιπόν, ή δεν συμφέρει να μαθευτεί το τι ακριβώς είπαν μεταξύ τους οι δύο άνδρες;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.