ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λεβέντης: «Αν ξαναεπιτεθείς στον ΣΥΡΙΖΑ θα σε διώξω»! Κύριο

12:59 - 30 Αυγ 2016
Αποκαλυπτικά στοιχεία για τα κίνητρα που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων με τη αιχμηρότατη δήλωση ότι δεν μπορεί να στηρίζει έναν πρωθυπουργό που καταστρέφει τη χώρα, έδωσε ο παραιτηθείς εκπρόσωπος τύπου του κόμματος και ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος.

Μιλώντας στον Σκάϊ, υποστήριξε ότι αφορμή αποτέλεσε αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε για τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

 

Όπως είπε, μετά την ανακοίνωση, ακολούθησε τηλεφώνημα του προέδρου του κόμματος στο οποίο ο Βασίλης Λεβέντης τον προειδοποίησε απερίφραστα: «Αν ξαναεπιτεθείς στον Αλεξιάδη και τον ΣΥΡΙΖΑ θα σε διώξω από το κόμμα».

 

Στην ερώτηση αν εκτιμά ότι ο κ. Λεβέντης προσανατολίζεται προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ενωσης Κεντρώων απάντησε: «Εκτιμώ ότι όλα άλλαξαν την ημέρα που επισκεφθήκαμε το Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουμε τον εκλογικό νόμο. Εγώ κάθισα στον προθάλαμο με την κυρία Γεροβασίλη, και ο κ. πρόεδρος μπήκε στο γραφείο του κ. Τσίπρα. Βγαίνοντας είχε αλλάξει γνώμη για όλους και για όλα, έλεγε είναι "σοβαρό παιδί". Δεν αντιλέγω, πολιτικά όμως εκτιμώ ότι ο Τσίπρας είναι ανίκανος, ότι έχει φέρει την καταστροφή στη χώρα».

 

Ερωτηθείς εάν θα μετακινηθεί στη ΝΔ είπε ότι δεν έχει συζητήσει με κανέναν και ότι θα μελετήσει τις θέσεις και τις απόψεις όλων των κομμάτων για να καταλήξει στις αποφάσεις του εάν θα συμμετάσχει προσεχώς σε κάποιον φορέα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.