ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υποκρισία για Ολυμπιακό μετάλλιο Κύριο

13:22 - 30 Αυγ 2016
«Άλλο ένα μετάλλιο για την Ελλάδα! Συγχαρητήρια, Τάκη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, μας κάνατε περήφανους» έγραφε στο Twitter στις 18 Αυγούστου ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, απονέμοντας έτσι τα εύσημα στους χάλκινους ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας.

Θα μπορούσε ίσως, λένε οι γνωρίζοντες, να το είχε αποφύγει. Διότι δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η κυβέρνηση Σαμαρά (υπουργός Εσωτερικών ο Γ. Μιχελάκης) είχε επιβάλλει στον Μάντη την πειθαρχική ποινή της επίπληξης και εν συνεχεία της αυτοδίκαιης αργίας, το καλοκαίρι του 2013, επειδή ο κορυφαίος ιστιοπλόος, είχε ζητήσει άδεια ώστε να προπονείται και να συμμετέχει σε αγώνες.

 

Οι πιο…μνησίκακοι μάλιστα θυμούνται ακόμα ότι αργότερα όταν ο κ. Μητσοτάκης ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Εσωτερικών είχε ξεκόψει σε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών που τον επισκέφθηκε, ότι δεν γίνεται να εξαιρεθούν από το καθεστώς διαθεσιμότητας οι αθλητές που πέτυχαν διεθνείς διακρίσεις με τα εθνικά χρώματα και, ανάμεσά τους, ακόμη και οι Ολυμπιονίκες. Είπατε τίποτε;

 

Γ. Χ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.