ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Άδωνις με τη Μισέλ χορεύουν και γελούνε… Κύριο

14:23 - 25 Οκτ 2016
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Δύο απαράδεκτες δηλώσεις την ίδια μέρα, είναι πολλές για ένα κόμμα της αστικής ευπρέπειας, όπως, δεν έχουμε λόγους να αμφισβητούμε ότι, θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Νέα Δημοκρατία.

«Πάντα έλεγα ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες και με έλεγαν υπερβολικό. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή. Στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο. Η χώρα είναι στα πρόθυρα εκτροπής και ο Τσίπρας δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία».

Τάδε έφη χθες από τη Χίο, ο (και Αντιπρόεδρος του κόμματος) Άδωνης Γεωργιάδης, ναι αυτός που φέρεται να εξομολογήθηκε στα ουρητήρια της Βουλής σε χρυσαυγίτη βουλευτή ότι θα ήθελε ο γιος του στα 14 του χρόνια να υποστηρίζει την (ναζιστική) οργάνωση…

Ακολούθησε λίγο αργότερα η (βαφτισιμιά του Γκλύξμπουργκ) Άννα Ασημακοπούλου, (το ενδιάμεσο Μισέλ το έχει πλέον εγκαταλείψει γιατί δεν ακούγεται και τόσο λαϊκό…) που έφτασε στο σημείο να συγκρίνει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με…τον Χίτλερ!

Μα τι σόι αντιπολίτευση είναι αυτή; Χάθηκαν οι πολιτικές αφορμές για κριτική;

Και να πει κανείς ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι φειδωλή σε αυτόν τον τομέα…

Οι απαράδεκτες δηλώσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αποδοκιμάστηκαν σιωπηλά από την ηγεσία. Γιατί άραγε;

Αν νομίζουν οι συνεργάτες του Προέδρου, ότι έτσι θα επαναπατριστεί ένα κομμάτι ψηφοφόρων από τη Χρυσή Αυγή, είναι ίσως ώρα να σκεφτούν πόσους χάνουν στα μετριοπαθή ακροατήρια…

Γιώργος Χατζηδημητρίου

Τελευταία τροποποίηση στις 14:17 - 25 Οκτ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.