ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκυβερνώντας με ακροδεξιούς, αυτά παθαίνεις... Κύριο

17:52 - 01 Δεκ 2016
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Για μία ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εκτεθειμένος από την επιλογή του να συγκυβερνήσει με τους ΑΝΕΛ. Το ομοφοβικό παραλήρημα του βουλευτή Κώστα Κατσίκη, την Πέμπτη, ήρθε να αναδείξει και πάλι το αυτονόητο για τον ΣΥΡΙΖΑ πρόβλημα της συνύπαρξης του με ένα κόμμα ακροδεξιών καταβολών.

Το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας δικαιολογεί τη συμμαχία του με τον Πάνο Καμμένο, έχει εδώ και καιρό πάψει να πείθει, καθώς η χώρα δεν κατάφερε να αλλάξει ρότα. Συνεχίζει με Μνημόνια και λιτότητα, οπότε προς τι η συγκυβέρνηση με ομοφοβικούς;

Για την ιστορία, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης κατά την τοποθέτησή του στην Βουλή για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης με το οποίο επέρχεται εξομοίωση Συμφώνου Συμβίωσης και γάμου αναφορικά με τα εργασιακά δικαιώματα σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του ατόμου πρέπει να οριοθετείται».

 

«Τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός μικρού παιδιού εάν η δασκάλα του προβεί σε εγχείριση αλλαγής φύλου και την επόμενη χρονιά εμφανιστεί ως δάσκαλος; Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;»  είπε ο κ. Κατσίκης προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των βουλευτών της αντιπολίτευσης, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης, προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα, αλλά φυσικά το κακό είχε γίνει.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:57 - 01 Δεκ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.