ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Πάγκαλος απαντά στον Μουλόπουλο για το «τσογλάνι» στον Τσίπρα

Ο Πάγκαλος απαντά στον Μουλόπουλο για το «τσογλάνι» στον Τσίπρα Κύριο

13:47 - 20 Ιαν 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Ο Θόδωρος Πάγκαλος απάντησε, μέσω Twitter στον Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος μέσα από συνέντευξή του στην "Αυγή" τον κατηγόρησε πως δεν μπορεί να αποκαλεί "τσογλάνι" τον Πρωθυπουργό.

Ο δημοσιογράφος, που τοποθετήθηκε επικεφαλής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, αναφερόμενος σε όσα αλλάζουν από εδω και πέρα στο Συγκρότημα, τόνισε συγκεκριμένα πως «ο Πάγκαλος δεν μπορεί να συνεχίσει να λέει "τσογλάνι" τον πρωθυπουργό από δημόσια συχνότητα. Κανείς δεν μπορεί να το λέει αυτό ούτε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

 

Ο Θόδωρος Πάγκαλος με τη σειρά του, απάντησε ως εξής: "Η ερμηνεία της λέξης «τσογλάνι» είναι «άτομο νεαρής ηλικίας και κακής διαγωγής», αναφέρει ο κύριος Πάγκαλος και συμπληρώνει πως «είναι προφανές ότι δεν σκόπευα να βρίσω τον "Πρωθυπουργό"!!! Να τον περιγράψω ήθελα»!"

Κατόπιν, παραθέτει κάποιους από τους χαρακτηρισμούς ("Παχύσαρκο κτήνος, κήτος, γουρούνι, γερμανοτσολιάς, προδότης") που έχει χρησιμοποιήσει για το πρόσωπό του η εφημερίδα «Αυγή», το «λαθρόβιο κόμμα» που «μέχρι πρόσφατα ο Μουλόπουλος διεύθυνε», όπως λέει και καταλήγει: «Όλα αυτά ήταν προφανώς θωπείες και όχι βαρύτατη προσπάθεια εξόντωσής μου. Ανάμεσά μας υπάρχει χάος. Συνεχώς διευρύνεται».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.