ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κούλογλου: Μετά τις συντάξεις, θα ζητήσουν τις γυναίκες και τα παιδιά μας

Κούλογλου: Μετά τις συντάξεις, θα ζητήσουν τις γυναίκες και τα παιδιά μας Κύριο

14:05 - 21 Μαρ 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τη στάση του ΔΝΤ στις διαπραγματεύσεις εμφανίστηκε ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στα Παραπολιτικά fm. Φοβάται, όπως είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ... κινδυνεύει με ΠΑΣΟΚοποίηση, εφόσον παραμένει στην εξουσία ψηφίζοντας συνεχώς πράγματα με τα οποία δεν συμφωνεί και παράλληλα εκτιμά πως οι δανειστές θα έχουν ολοένα και πιο παράλογες απαιτήσεις.

«Η Αριστερά δεν πρέπει να κόψει συντάξεις. Ας το κάνει η Δεξιά αυτό, που το θέλει κιόλας», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως «πρέπει κανείς να προσπαθεί να αποφεύγει την πασοκοποίηση, δηλαδή όταν είσαι στην εξουσία και εφαρμόζεις πράγματα που δεν σου ταιριάζουν, τότε φθείρεσαι. Αυτό αποτελεί κίνδυνο».

 

Ο κ. Κούλογλου εκτίμησε πως οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες καθώς το ΔΝΤ είναι αμετακίνητο και θέλει να επιβάλει απαράδεκτους όρους. «Αυτοί οι τύποι είναι αδίστακτοι, είναι οικονομικοί δολοφόνοι. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μπροστά μας κι άλλες αξιολογήσεις. Στις επόμενες θα μας ζητούν να δώσουμε τις γυναίκες και τα παιδιά;» διερωτήθηκε.

 

Εκτίμησε μάλιστα πως πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι ιδιωτικοποιήσεις και συγκεκριμένα η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:07 - 21 Μαρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.