ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η μαύρη τρύπα του ΠΑΣΟΚ Κύριο

10:31 - 23 Απρ 2017
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

«Καμαρίλα», παλαιοκομματική μούχλα και πολιτική ακαμψία κυριάρχησε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ (Δημοκρατικής Συμπαράταξης) το Σάββατο στο Κάραβελ.

Tο μοναδικό επίδικο - δηλαδή ο χαρακτήρας και ο σκοπός του δήθεν συνεδρίου που θα γίνει στο τέλος Ιουνίου, ανέδειξε και την κρίση που υπάρχει στο κόμμα, το οποίο κάποιοι θεωρούν ότι ανακάμπτει, αλλά φαίνεται πως το μόνο που συμβαίνει είναι ότι βυθίζεται σε μία κρίση χωρίς επιστροφή. Η διατήρηση κεκτημένων και κυρίως βουλευτικών εδρών από όσους τις κατέχουν σήμερα μοιάζει να είναι το μοναδικό που απασχολεί όσους μπορούν ακόμη να ελέγχουν μηχανσιμούς και διαδικασίες.

Η Φώφη Γεννηματά και οι μηχανισμοί αυτοί στην ουσία επέβαλαν με συνοπτικές διαδικασίες την πρότασή τους για ένα συνέδριο-σούπα, με ένα σώμα εκλεγμένων και διορισμένων συνέδρων, απολύτως ελεγχόμενο. Οι έντονες ενστάσεις του Νίκου Ανδρουλάκη και του γραμματέα Στ. Ξεκαλάκη για ένα συνέδριο επανίδρυσης απορρίφθηκαν, ενώ όταν τέθηκε ζήτημα ψηφοφορίας επί των προτάσεων, η συνεδρίαση απλώς έληξε, η προεδρική φρουρά αποχώρησε και έμειναν κάποιοι να συζητούν μόνοι τους. 

Μετά αναρωτιούνται κάποιοι τι κάθεται και κάνει εκεί μέσα ο Βενιζέλος...  

Τελευταία τροποποίηση στις 10:42 - 23 Απρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.