ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ: Στο στόχαστρο των «53+» ο Πολάκης Κύριο

18:43 - 24 Απρ 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

«Και βέβαια το MEGA δεν είναι "βοθροκάναλο" όπως "βοθροκάναλα" δεν είναι και τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια, ακόμα και τα πλέον κίτρινα που στο κυνήγι της κλειδαρότρυπας επιμένουν να ρίχνουν κλεφτές ματιές συμπάθειας στους ακροδεξιούς και τους χρυσαυγίτες» αναφέρεται σε ένα κριτικό άρθρο που ανήρτησε ο ιστότοπος commonality.gr, ο οποίος απηχεί τη γραμμή των «53+» του ΣΥΡΙΖΑ.

Το άρθρο με τίτλο: Απόλυτα λάθος ο όρος "βοθροκάναλα" είναι κείμενο που αναδημοσιεύεται από την Εφημερίδα των Συντακτών και «απαντά» στην ουσία στην «ρητορική» Πολάκη η οποία στο ζήτημα αυτό, είναι ταυτόσημη με της «Χρυσής Αυγής». 

 

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι: «Ο παραπάνω όρος πέρα από το ότι αποτελεί απόρροια ενός γενικευμένου "αυριανισμού", είναι εξευτελιστικός  και δεν προσδιορίζει το τι ακριβώς έκανε (φυσικά όχι μόνο) το MEGA  ειδικά στην περίοδο της οικονομικής κρίσης και ακόμα ειδικότερα από τη στιγμή που οι "αιώνιοι" πολιτικοί αντίπαλοι αποφάσισαν να συγκυβερνήσουν».

 

Που…ταχυδρομείται το μήνυμα των «53+». Κατευθείαν στο Μαξίμου που αλλού;.. Ο Πολάκης είναι από τα νέα πουλέν κι έχει προστεθεί εσχάτως και στην γνωστή "παρέα της Αίγινας"... 

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.