ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ομάδα «Έλα Αλέκο»…συνεχίζει το έργο της! Κύριο

15:38 - 22 Μαϊ 2017
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Απτόητη από τις κακοτοπιές και τις δυσκολίες των καιρών η «Ομάδα καθημερινότητας» υπό την καθοδήγηση του κυρ- Αλέκου (Φλαμπουράρη) δίνει τις δικές της αθέατες μάχες για να εξαλείψει τις αδικίες αυτού του κόσμου.

Παρατηρεί κάποιος φιλοπερίεργος πάντως, ότι οι ενημερώσεις που κατά καιρούς εκδίδει, αρχίζουν να μοιάζουν όλο και περισσότερο με μικρά, κοινωνικά σχόλια, όπως αυτά που ανταλλάσσουν μεταξύ τους δυο νοικοκυρές την ώρα που απλώνουν τα ρούχα, πλέκουν δαντέλα ή μοιράζονται τον πρωινό καφέ, όταν αρχίζουν με τη φράση «δεν σου ΄πα τι έπαθε τις προάλλες η Λίτσα» και το ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά απογειώνεται.

Η νέα ανακοίνωση της Ομάδας που κανονικά τιμής ένεκεν θα έπρεπε να ονομάζεται «Μονάδα Ταχείας Αντίδρασης Βασιλάκης Καΐλας», μας πληροφορεί τα εξής:

«Συνεχίζονται οι καθημερινές επαφές της Ομάδας «Καθημερινότητας» με τους αρμόδιους δημόσιους φορείς προκειμένου να βρίσκονται λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες. 

Προ ημερών μια ανασφάλιστη μητέρα κινδύνευσε να χάσει την ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών προς το δημόσιο, χωρίς να ευθύνεται η ίδια. Εν αγνοία της ο συνδικαιούχος στον τραπεζικό λογαριασμό από τον οποίο πληρώνονταν οι δόσεις, πραγματοποίησε ανάληψη και έτσι δεν υπήρχε το απαραίτητο ποσό για τη μηνιαία αποπληρωμή του χρέους.

Οι υπάλληλοι της «Καθημερινότητας» επικοινώνησαν με τη Γενική Διεύθυνση Εισφορών και Ελέγχων του υπουργείου Εργασίας, που αντιλαμβανόμενη την κατάσταση, γνωμοδότησε θετικά, ώστε η μητέρα να συνεχίσει να πληρώνει απρόσκοπτα τις 8 εναπομείνουσες (σ.σ: με αυτήν την ορθογραφία) δόσεις.

Μια άλλη πολίτης, κινδύνευσε να χάσει το εφάπαξ του θανόντος συζύγου της. Είχε πεθάνει από το 2014, αλλά δεν είχε λάβει καμία ειδοποίηση από το αρμόδιο Ταμείο. Απευθυνόμενη στην πλατφόρμα kathimerinotita.gov.gr, οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι το ΕΤΕΑΕΠ είχε εκδώσει το εφάπαξ, αλλά το σχετικό χαρτί είχε παραπέσει. Μετά τις απαραίτητες συνεννοήσεις, το ποσό καταβλήθηκε στη δικαιούχο».

Θέληση να΄ χει ο άνθρωπος και όλα τα πετυχαίνει...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.