ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντί να δουν τα χάλια τους, τα βάζουν τώρα με την «Ελληνοφρένεια» Κύριο

16:58 - 26 Ιουν 2017
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Αντί να ασχοληθούν με την δική τους πολιτική και ιδεολογική σχιζοφρένεια στον ΣΥΡΙΖΑ, στρέφονται τώρα κατά της δημοφιλούς εκπομπής «Ελληνοφρένεια», την οποία καταγγέλλουν (25 βουλευτές με επικεφαλής τη Σια Αναγνωστοπούλου, πολλοί εκ των οποίων στην γνωστή και μη εξαιρετέα τάση των 53+) με επιστολή στο ΕΣΡ για αναπαραγωγή σεξιστικών στερεοτύπων.

Κανένας από αυτούς βέβαια, όπως και αυτή η απολύτως γελοία γραμματεία ισότητας των φύλων ή το τμήμα ανθρώπινων δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, δεν σχολίασαν το σκάνδαλο των απανωτών σεξουαλικών παρενοχλήσεων του πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα, πριν από λίγα μόλις χρόνια. Γαργάρα το έκαναν…

Θυμίζουμε ότι ο Τσίπρας, με επιστολή του στον Μαδούρο, του εφιστούσε την προσοχή για το θέμα γράφοντας σχετικά:  

«Εφιστώ την προσοχή σου σε ένα ευαίσθητο θέμα, στο οποίο περιμένω τη συμβολή σου και την παρέμβασή σου με τον καλύτερο τρόπο, το ήδη γνωστό σε εσάς ζήτημα που έχει προκύψει με τον νέο πρέσβη στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής το προσωπικό της πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν θα λάβει μέτρα εντός της Ελλάδας, που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα, γεγονός που θα το εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για να βλάψουν την Αριστερά τόσο στη Βενεζουέλα όσο και στην Ελλάδα». 

Καταγέλαστοι και θλιβεροί υποκριτές… 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.