ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Βαγγέλης δεν κάνει κόμμα. Μήπως πάει για Πρόεδρος; Κύριο

14:13 - 26 Ιουλ 2017
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

«Κύριε Βενιζέλο, θα ιδρύσετε κόμμα;» ρωτήθηκε από τον Σκάι ο πρώην «Ύπαρχος» της κυβέρνησης Σαμαρά. Η Απάντησή του, δείχνει ότι ο Ευάγγελος αυτοτοποθετείται πλέον σε υπερκομματικές σφαίρες που υπερβαίνουν τις τρέχουσες κομματικές διαιρέσεις. Ένας ποταμός σοφίας ας πούμε, όπου θα αναβαπτίζονται και θα βλέπουν το φως το αληθινό οι παραστρατημένοι σημερινοί κομματάρχες…

Ιδού τι λέει με την γνωστή σε όλους σεμνότητα που τον διακρίνει:

Ευ. Βενιζέλος: «Τώρα δεν ασχολούμαι, θα μου επιτρέψετε να πω, με τέτοια θέματα, διότι ο ρόλος μου είναι αυτή τη στιγμή –κι όταν λέω αυτή τη στιγμή, εννοώ αυτή τη μακρά στιγμή, δηλαδή από το 2015 και μετά που βρεθήκαμε στην αντιπολίτευση, βρεθήκαμε μπροστά σε μία νέα πραγματικότητα– είναι να λέω, να επισημαίνω τι γίνεται, να προβλέπω, να προτείνω και νομίζω ότι αυτό λειτουργεί υποβοηθητικά για το σύνολο της αντιπολίτευσης, για όλους τους σκεπτόμενους και προβληματιζόμενους ανθρώπους για την εθνική στρατηγική.

Κάνουμε και μία προσπάθεια με το Κύκλο Ιδεών, κάναμε και ένα συνέδριο με τίτλο «Η Ελλάδα Μετά», να προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τα μνημόνια, όχι ως πλατφόρμα κομματική που έχουμε μία λύση για όλα και όλα τα σφάζουμε, όλα τα μαχαιρώνουμε, αλλά ως ένα πρόγραμμα επίγνωσης, γιατί γνώσεις, πληροφορίες, προτάσεις έχουμε…».

Στην δημοσιογραφική παρατήρηση «Κάποιος πρέπει να τα ενώνει όλα αυτά, για να ξέρουμε τι μας γίνεται», ο Ευάγγελος, προσθέτει:

«…το θέμα είναι να έχουμε επίγνωση των προβλημάτων, των κινδύνων, των δυσκολιών. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να το υπηρετήσω με τον καλύτερο τρόπο και χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που μπορώ να χρησιμοποιήσω, ώστε να μην μειωθεί η εμβέλειά μου και ο βαθμός επιρροής.

«Με ενδιαφέρει η πορεία της χώρας, θα υπηρετήσω την πορεία της χώρας αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που έχω ανάλογα με το πώς εξελίσσεται η κατάσταση».

Δε σας φαίνεται κι εσάς ότι έχει βάλει πλώρη για την Ηρώδου Αττικού;

Γ.Χ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.