ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ανιψιός… στεναχώρησε τον θείο… Κύριο

12:12 - 27 Ιουλ 2017
Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε (στενός) συγγενικός καυγάς στην οικογένεια Μητσοτάκη, μεταξύ θείου και ανηψιού.

Αφορμή το απαγορευτικό που εξέδωσε η Πειραιώς με το οποίο καλεί τους βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να μποϋκοτάρουν τις περιφερειακές διασκέψεις που οργανώνει η κυβέρνηση προκειμένου να διαμορφώσει, το νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό πρότυπο.


Το γεγονός ότι το φιρμάνι της ηγεσίας εκδηλώθηκε την ώρα που διοργανώνεται στη Λαμία, φυσική έδρα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, η 2η από τις συνολικά 13 Διασκέψεις, παρολίγον ν΄ ανάψει φωτιές. Αμέσως έσπευσαν πυροσβεστικά τα κομματικά ρετιρέ για να διευκρινίσουν ότι η απόφαση δεν αφορά στους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης καθώς και μαζικών φορέων, αλλά, περιορίζεται αυστηρώς στους βουλευτές και τα κομματικά στελέχη.


Ο ίδιος ο κ. Μπακογιάννης με δηλώσεις του στον ιδιαίτερου συμβολισμού, «Κόκκινο 105,5» που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, υποβάθμισε με τη σειρά του το θέμα, ξεκαθαρίζοντας με διακριτές πάντως αιχμές: ««συγκρούονται στην πραγματική ζωή τα βουβάλια, εγώ το βατραχάκι τώρα τι πρέπει να κάνω που είμαι αυτοδιοικητικός; Εγώ οφείλω να μένω όσο μπορώ πιο μακριά από τα κομματικά παιχνίδια και να προσπαθήσω να εξασφαλίσω τα μέγιστα για την περιφέρειά μου».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.