ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Άντε πάλι με τους αιμοσταγείς «ξένους»…

Άντε πάλι με τους αιμοσταγείς «ξένους»… Κύριο

13:21 - 27 Ιουλ 2017
Οι δανειστές της χώρας, όσο κι αν ο πολύς αυτοοικτιρμός και η αυτομαστίγωση, τείνουν να δικαιολογήσουν κάθε αγριότητα που προωθούν σε βάρος της χώρας την ώρα μάλιστα που πλουτίζουν από την αφαίμαξη της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών, δεν είναι καμιά λέσχη συζητήσεων, ή προσκοπική ομάδα.

Κινούνται απλώς στη σφαίρα των δικών τους συμφερόντων. Το γεγονός ότι η εγχώρια πολιτική τάξη δεν προστατεύει επαρκώς το εθνικό συμφέρον, τους αφήνει παγερά αδιάφορους. Γιατί αυτοί θέλουν τα λεφτά τους πίσω. Ο τρόπος επαφίεται στις ελληνικές κυβερνήσεις. Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.

 

Διότι μαθημένες στον τυφλοσούρτη της βαρειάς φορολογίας-η κατάρτιση σχεδίου απαιτεί άλλου είδους ικανότητες…- αύξησαν υπέρμετρα την φορολογική επιβάρυνση- ιδίως ο ΣΥΡΙΖΑ- και στη συνέχεια αποποιήθηκαν την ευθύνη προσπαθώντας να την μεταθέσουν στους «κακούς δανειστές».

 

Το επανέλαβε και χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος εξανέστη στη συνέντευξή του στον Alpha λέγοντας με ιερή αγανάκτηση: «Μισό λεπτό, καταρχάς, για να μην τρελαθούμε κιόλας. Έρχονται αυτοί που μας επιβάλλουν αυτόν τον στενό κορσέ και μας λένε: “α, δεν φταίμε εμείς, εσείς τα κάνετε”. Αυτοί τους επιβάλλουν τώρα, μην κοροϊδευόμαστε».

 

Το να κόψει μη παραγωγικές δαπάνες στο Δημόσιο για να σιτίζονται στο πρυτανείο χιλιάδες λαθρόβιοι δεν είναι προφανώς ούτε στις δικές του προτεραιότητες…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.