ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εμφύλιος «γαλάζιων» πάνω απ΄ τα καμένα

Εμφύλιος «γαλάζιων» πάνω απ΄ τα καμένα Κύριο

13:23 - 17 Αυγ 2017
panayiotis

Από panayiotis

Στις φλόγες που κατέκαψαν την Ανατολική Αττική (όπως και άλλες περιοχές της χώρας) έγινε παρανάλωμα και η (πολιτική) σχέση δύο κορυφαίων «γαλάζιων» αιρετών.

«Εμπρηστική» αφορμή, οι δηλώσεις του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη με τις οποίες επιρρίπτει ευθύνες στις «Περιφέρειες, που διαχειρίζονται και τα χρήματα της Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού», καλώντας τους περιφερειάρχες «να διαθέσουν τα κατάλληλα κονδύλια για μία αποτελεσματική πολιτική προστασία στη χώρα, προκειμένου να μην κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες και να σταματήσουν να τα αναλώνουν σε ανούσιες πολιτικές».

Ακολούθησε οργισμένη αντίδραση του προέδρου της ΕΝΠΕ Κώστα Αγοραστού, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ότι «δεν ξέρει τι λέει» κάνοντας επίσης λόγο για «θεσμικό ατόπημα».

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Πατούλης σήκωσε «έκπληκτος», όπως εξομολογήθηκε το γάντι, κατηγορώντας τον πρώην βουλευτή του κόμματος ότι με τις δηλώσεις  του «ρίχνει νερό στο μύλο μιας κυβέρνησης που έχει βάλει στο στόχαστρο της την ανεξαρτησία του θεσμού μας» και σημειώνοντας ότι «στην Ελλάδα δεν υπάρχει αποκέντρωση πόρων κι αρμοδιοτήτων, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη».

Ο…αγών (τι άλλο;) συνεχίζεται…

Τελευταία τροποποίηση στις 13:25 - 17 Αυγ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.