ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Δελφινάριο» θυμίζει η πολιτική ζωή… Κύριο

20:59 - 19 Αυγ 2017
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Σε ατμόσφαιρα θερινής επιθεώρησης κινούνται τα πράγματα στην πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης- αξιωματικής αντιπολίτευσης στη χώρα- ασφαλής ένδειξη ότι έχουν σφίξει για όσους έμειναν πίσω οι ζέστες…

Σαν να εξέλιπαν οι ευκαιρίες για κριτική, η ΝΔ εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση το Σάββατο με την οποία ζητούσε μεταξύ άλλων να πληροφορηθεί τα εξής συγκλονιστικά: «Ποιος είναι ο τόπος των διακοπών» του πρωθυπουργού καθώς και «που βρίσκονταν (sic) τις ημέρες που μαίνονταν οι φωτιές σε διάφορα σημεία της χώρας», αλλά και «που βρέθηκε στις 15 Αυγούστου και γιατί εμφανίστηκε στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής μετά την κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς».

Ωραία ιεράρχηση αντιπολιτευτικών στόχων. Σε μια παραζαλισμένη χώρα που δεν ξέρει που να σταθεί από τις αβεβαιότητες που την περικυκλώνουν. Όχι πως το Μαξίμου πήγε πίσω… Αντί της απαξίωσης, οι δαιμόνιοι της επικοινωνίας, έστειλαν στα ΜΜΕ το δικό τους ραβασάκι στο οποίο μεταξύ άλλων, λένε:

«Θα προτείναμε στη ΝΔ να προσπαθήσει τουλάχιστον, να σοβαρευτεί λίγο. Αν πάλι αυτό είναι ανέφικτο, είμαστε στη διάθεση του κ. Μητσοτάκη, να τον ενημερώσουμε επακριβώς για το τι ακριβώς έφαγε και τι ώρα κοιμήθηκε ο πρωθυπουργός στις ολιγοήμερες διακοπές του».

Τα παιδία παίζει… 

Γ.Χ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.