ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γιατί τρέμει ο γιός του Μητσοτάκη;

Γιατί τρέμει ο γιός του Μητσοτάκη; Κύριο

13:15 - 21 Αυγ 2017
panayiotis

Από panayiotis

Την αγωνία του για την οδηγική συμπεριφορά των Κρητικών και την κατάσταση του οδικού δικτύου της ιδιαίτερης πατρίδας του εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στοFacebook.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μπαίνει στον ρόλο που θα όφειλε να έχει αναλάβει ενεργά η τροχαία και απευθυνόμενος στους συντοπίτες του σε υψηλούς τόνους και σε προσωπικό ύφος περιγράφει το πρόβλημα.

Όπως λέει, από την αρχή του χρόνου έχουν σκοτωθεί 34 άτομα, ενώ επισημαίνει ότι πολλοί Κρητικοί οδηγούν άθλια ή άλλοι έχοντας πιει όπως και ότι το οδικό δίκτυο, και ειδικά ο Βόρειος Οδικός Αξονας, είναι σε κακή κατάσταση. Αναφέρεται δε και στον γιό του, σημειώνοντας ότι μόλις πήρε το δίπλωμά του και ότι «τρέμει σε κάθε βραδινή του έξοδο».

«Συντοπίτες μου ξυπνήστε!» γράφει ο κ. Μητσοτάκης και υπενθυμίζει τις προτάσεις της ΝΔ για την οδική ασφάλεια. Καταλήγει δε με την επισήμανση  ότι «όλα αυτά δεν αρκούν αν δεν αλλάξουμε μυαλά, αν δεν αφυπνιστεί και η ίδια η τοπική κοινωνία, δεν αναγνωρίσει το πρόβλημα και δεν αναλάβει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Πόσοι ακόμα άνθρωποι πρέπει να χάσουν τζάμπα τη ζωή τους για να το καταλάβουμε;».

Τελευταία τροποποίηση στις 13:21 - 21 Αυγ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.