ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τα «χαρούμενα πρόσωπα» ετοιμάζουν «γλέντι» για τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη

Τα «χαρούμενα πρόσωπα» ετοιμάζουν «γλέντι» για τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη Κύριο

13:31 - 21 Αυγ 2017
panayiotis

Από panayiotis

Ενώ στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν αρχίσει να ψάχνονται για το εφετινό παραμύθι της ΔΕΘ (έξοδος από το μνημόνιο, επελαύνουσα ανάπτυξη, «χαρούμενα πρόσωπα» κλπ.), συνδικαλιστές της (αντιμνημονιακής) Αριστεράς και εκπρόσωποι «συλλογικοτήτων» ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Πρωθυπουργό με κάπως άγριες διαθέσεις.

Την Τρίτη, έχουν καλέσει σε γενική συνέλευση  στην Ενωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, προκειμένου να προετοιμάσουν μία μεγάλη «ταξική διαδήλωση», όπως την ονομάζουν. 

Στο κάλεσμα αναφέρεται μεταξύ των άλλων: «Οι αλλαγές που έρχονται θα είναι κατακλυσμιαίες και αν θέλουμε άμεσα να αποκρούσουμε την αντεργατική επίθεση και στη συνέχεια να την ανατρέψουμε  θα πρέπει σήμερα να σπάσουμε το φράγμα της απογοήτευσης, των αυταπατών αλλά και των υπαρκτών ανεπαρκειών. Είναι η στιγμή να διαλέξουμε πλευρά. Η ανεξάρτητη ταξική συγκέντρωση και διαδήλωση στα εγκαίνια της ΔΕΘ στις 9 Σεπτέμβρη του 2017 με διοργάνωση από ταξικά σωματεία, αγωνιστικές συλλογικότητες και επιτροπές αγώνα θα είναι ένα ακόμα βήμα στο δρόμο της ταξικής ανασυγκρότησης και του ανυποχώρητου αγώνα».

Δύσκολα τα πράγματα για τον κ. Τόσκα - αν είναι μέχρι τότε στην θέση του, βέβαια...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.