ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κινητικότητα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά με λαμπερά ονόματα

Κινητικότητα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά με λαμπερά ονόματα Κύριο

08:50 - 18 Σεπ 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Έντονες διεργασίες στην κατάρτιση της λίστας υποψηφίων της ΝΔ για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές καταγράφονται στα Χανιά.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο zarpanews.gr σε ένα δυνατό και όσο το δυνατόν πιο διευρυμένο ψηφοδέλτιο στο νομό Χανίων «ποντάρει» ο Κυριάκος Μητσότακης με στόχο την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στον τόπο καταγωγής του που στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις έχει αναδειχθεί σε «κάστρο» του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα όνομα που «παίζει» πολύ τελευταία είναι αυτό του Δημήτρη Καμπουράκη καθώς μια πιθανή υποψηφιότητα του γνωστού Χανιώτη δημοσιογράφου εκτιμούν στην ΝΔ πως θα βοηθούσε και προς τις δύο αυτές κατευθύνσεις.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες, ο κ. Καμπουράκης, ανέφερε ότι δεν είχε την παραμικρή όχληση, ούτε γνωρίζει από πού εκπορεύονται αυτές οι πληροφορίες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης έχει πρόθεση να συνεχίσει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

«Παρόντες» δηλώνουν ακόμη και οι πρώην βουλευτές Μανούσος Βολουδάκης και Κυριάκος Βιρβιδάκης, ενώ από το ψηφοδέλτιο του 2015 ακούγεται πως θα είναι εκ νέου υποψηφία και η δικηγόρος, Έλβη Στασσίνου.

Στα νέα ονόματα, συγκαταλέγεται αυτό του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χανίων, Δημήτρη Φραγκάκη, ενώ όπως αναφέρεται  και ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Βασίλης Διγαλάκη είναι στην ατζέντα των επιλογών.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:47 - 18 Σεπ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.