ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα και το... άνοιγμα στους «εξαπατημένους» του ΣΥΡΙΖΑ

Το ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα και το... άνοιγμα στους «εξαπατημένους» του ΣΥΡΙΖΑ Κύριο

10:34 - 24 Σεπ 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Στο κέφι ήρθε στη διάρκεια του 43ου φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πάρκο Τρίτση, στο Ιλιον, ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στη μεγάλη συναυλία -αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο, με τη συμμετοχή του Μίλτου Πασχαλίδη, του Δημήτρη Μπάση, της Μελίνας Ασλανιδου, του Βασίλη Κορακάκη και του Κώστα Τριανταφυλλίδη, το κέφι «χτύπησε κόκκινο».

Οταν μάλιστα έπαιξε η «Ρόζα», ο Δημήτρης Κουτσούμπας σηκώθηκε και χόρεψε ζεϊμπέκικο.

 

 

Νωρίτερα, στη διάρκεια της ομιλίας του ο Δημήτρης Κουτσούμπας πραγματοποίησε... άνοιγμα στους "εξαπατημένους και απογοητευμένους", όπως τους χαρακτήρισε, ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Απευθυνόμενος στα νέα παιδιά της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων είπε «Λύση υπάρχει! Με το ΚΚΕ στο δρόμο της ανατροπής!», αναλύοντας, στη συνέχεια, την σημασία και την δύναμη του οργανωμένου αγώνα.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κάλεσε όσους νιώθουν απογοητευμένοι και εξαπατημένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ να μην έχουν καμία εμπιστοσύνη στην ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ και στα άλλα κόμματα προσθέτοντας ότι η λύση για τον λαό βρίσκεται «έξω από το γήπεδο της αστικής διαχείρισης», σε συμπόρευση με το ΚΚΕ «για να ανατρέψουμε και να καταργήσουμε οριστικά τη βαρβαρότητα».

Κάλεσε την εργατική τάξη και την νεολαία να μην παγιδευτεί «για μια ακόμα φορά σε αναχώματα που ετοιμάζονται. Να μην υποταχθεί στους σχεδιασμούς του συστήματος και της ΕΕ για τη νέα διάταξη του πολιτικού τους προσωπικού».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.