ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η αδικία που... εντόπισε ο Ντάισελμπλουμ με τις φωτογραφίες των ΥΠΟΙΚ

Η αδικία που... εντόπισε ο Ντάισελμπλουμ με τις φωτογραφίες των ΥΠΟΙΚ Κύριο

15:56 - 25 Σεπ 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Κατά την άφιξή του στο υπουργείο Οικονομικών για να συναντήσει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, αρχικά... έχασε το δρόμο του και αντί να πάει προς το γραφείο του υπουργού κατευθύνθηκε προς τη μεριά όπου βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν εκεί για να καλύψουν τη συνάντηση.

Όπως είναι φυσικό ο επικεφαλής του Eurogroup δεν ήθελε μία τέτοια "συνάντηση" και κάνοντας μία μικρή γκριμάτσα, έδειξε πως κατάλαβε το λάθος του και άλλαξε δρόμο.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τον περίμενε και είχαν μία ολιγόλεπτη συνομιλία μπροστά στους δημοσιογράφους, πριν την κατ` ιδίαν συνάντησή τους.

Ο κ. Ντάισελμπλουμ παρατήρησε μία φωτογραφία του Παρθενώνα, αλλά και τις φωτογραφίες πρώην υπουργών Οικονομικών.

Ο κ. Τσακαλώτος έδειξε στον κ. Ντάισελμπλουμ την αίθουσα με τις φωτογραφίες των υπουργών Οικονομικών και του εξήγησε πως πλέον δεν προστίθενται φωτογραφίες.

Τελευταία φωτογραφία είναι αυτή του κ. Παπαθανασίου, καθώς από τότε που η Ελλάδα μπήκε στο πρόγραμμα, αυτό το... έθιμο σταμάτησε.

Ούτε ο Παπακωνσταντίνου, ούτε ο Στουρνάρας, ούτε ο Χαρδούβελης, ούτε και ο Βαρουφάκης έχουν κερδίσει μία θέση στην... έκθεση φωτογραφιών.

Ο κ. Ντάισελμπλουμ άκουσε με ενδιαφέρον τη συγκεκριμένη πληροφορία και μάλιστα σχολίασε πως αυτό του φαίνεται άδικο.

"Είναι άδικο να μην υπάρχουν οι φωτογραφίες αυτών που έκαναν την πιο σκληρή δουλειά", είπε συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Eurogroup απευθυνόμενος στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.