ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τσίπρας και το (ελληνικό) διαδίκτυο Κύριο

08:40 - 18 Οκτ 2017
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Την ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός έδινε το παρόν στο πιο σημαντικό – πολιτικό και γεωστρατηγικό - «γκαλά» του κόσμου, στο Λευκό Οίκο, συνομιλώντας με τον πλανητάρχη (όποιος κι αν είναι αυτός), το ελληνικό διαδίκτυο, έδινε τα ρέστα του!

Ειρωνείες, μειωτικά σχόλια για τα αγγλικά, χλεύη, παρατηρήσεις για τη στάση του σώματος, επισημάνσεις για το παρελθόν και πολλά άλλα!

Κάποιοι ξεχνούν πως ότι κι αν έχει γίνει στο παρελθόν, όπως κι αν κέρδισε τις εκλογές ο Τσίπρας, όταν «παίζει» σε διεθνές επίπεδο, πόσο μάλλον σε… κορυφαίο γήπεδο, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί του! Είναι σαν την Εθνική Ελλάδος.

Και αυτό, όχι από πολιτικό καθωσπρεπισμό και… δουλικότητα, όχι από μοιρολατρία, ούτε από… κορεκτίλα! Αλλά, ρε αδερφέ, εκείνη την ώρα, ο Τσίπρας εκπροσωπεί μια ολόκληρη χώρα! Στο πρόσωπό του, σ’ αυτή τη συνάντηση «αντανακλούσε» το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας.

Χώρια που είπε και μερικά σωστά, τα έχωσε για την Τουρκία, σε μια συγκυρία που οι ΗΠΑ είναι στα… μαχαίρια με αυτή τη χώρα. Υπάρχουν σοβαρές αιτίες να υποστηρίζουμε – στο εξωτερικό – τον (όποιον) Έλληνα πρωθυπουργό.

Είναι δυνατόν να παίζει η… Εθνική Ελλάδος μπαράζ για το Μουντιάλ και να μην την υποστηρίζεις, επειδή το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αναξιόπιστο;

Ναι, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αναξιόπιστο, αλλά αυτό τι σχέση μπορεί να έχει με την υποστήριξη – σε διεθνές επίπεδο – της Εθνικής ομάδας της χώρας; 

Ο... αντικειμενικός 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.