ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Διάσπαση στην... διάσπαση των ΣΥΡΙΖΑίων Οικολόγων

Διάσπαση στην... διάσπαση των ΣΥΡΙΖΑίων Οικολόγων Κύριο

14:33 - 18 Οκτ 2017
panayiotis

Από panayiotis

Η διάσπαση για τους Οικολόγους δεν είναι κάτι άγνωστιο ή ασυνήθιστο. Ούτως ή άλλως, εδώ και χρόνια δεν κάνουν κάτι άλλο: διασπώνται και ο ένας πάει με τον έναν, ο άλλος με τον άλλον.
Τώρα όμως η νέα διάσπαση έχει μία αξία. Αυτό που διασπάται είναι το κομμάτι εκείνο που είχε προκύψει από την προηγούμενη διάσπαση και είχε πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Η απόφαση έχει μία κάποια σημασία, επειδή ακολουθεί και την αποχώρηση της Σοσιαλιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ και με λίγα λόγια θα μπορούσε να πεί κανείς ότι σιγά σιγά ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται στα εξ ων συνετέθη. 
Οι αποχωρούντες από τους οικολόγους (περί τα 80 μέλη) καταγγέλλουν τον υπουργό Γιάννη Τσιρώνη και τον βουλευτή Γιώργο Δημαρά που προέρχονται από το κόμμα. 
Στην επιστολή αποχώρησης ασκούν έντονη κριτική στον Υπουργό Γιάννη Τσιρώνη, για τις μέχρι τώρα αποφάσεις του και στην ουδετερότητα ανοχής του βουλευτή Γιώργου Δημαρά και στηλιτεύουν το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖ δεν έχει τηρήσει μέχρι στιγμής της πολιτικές δεσμεύσεις προεκλογικής προγραμματικής σύγκλισης που είχαν συναποφασιστεί. 
Παράλληλα πάντως ανακοίνωσαν την ίδρυση νέου «πράσινου» πολιτικού φορέα. 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.