ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Μπουτάρης, η στροφή του Τσίπρα και το… χασίσι

Ο Μπουτάρης, η στροφή του Τσίπρα και το… χασίσι Κύριο

09:48 - 20 Οκτ 2017
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Νέτα-σκέτα τα είπε για άλλη μία φορά ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και σχολίασε την νέα, φιλοαμερικανική στροφή του Αλέξη Τσίπρα.

Εδειξε ότι έχει μάλλον εντυπωσιακά μεγάλη εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό, λέγοντας ότι ενεργεί για το συμφέρον της χώρας, ενώ σε ό,τι αφορά την σύσφιγξη των σχέσεων με τις ΗΠΑ είπε: «Είναι η πρώτη στροφή που κάνει;»...

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε την πρόβλεψη ότι «η ιστορία με τον Καμμένο έχει ημερομηνία λήξης και ότι «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η τρικυμία εν κρανίω», ενώ είπε και ότι ο Μανώλης Γλέζος «έχει μείνει πίσω», σχολιάζοντας τη επίθεση του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς σε βάρος του Αλ. Τσίπρα για τα όσα έγιναν στην Ουάσιγκτον.

Ο κ. Μπουτάρης ρωτήθηκε και για την συζήτηση που έχει ξεκινήσει για την θεραπευτική χρήση της κάνναβης. Μίλησε με βάση την προσωπική του εμπειρία και είπε ότι η γυναίκα του είχε καρκίνο και ότι της έδινε χασίσι με ιατρική γνωμάτευση και παρότρυνση για την αντμετώπιση του πόνου.

Οσον αφορά όμως την καλλιέργεια κάνναβης για προσωπική ή θεραπευτική χρήση, ο δήμαρχος είπε: «και πού ξέρω αν ο άλλος θα το έχει για θεραπευτική χρήση ή για να ντουμανιάζει;»…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.