ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανεβάζει τους τόνους ο Ραγκούσης (βίντεο)

Ανεβάζει τους τόνους ο Ραγκούσης (βίντεο) Κύριο

14:56 - 23 Οκτ 2017
Μαριλένα Καραβασίλογλου

Από Μαριλένα Καραβασίλογλου

Μετά την αντιπαράθεση με την Εκκλησία και τις θέσεις που εξέφρασε, ο Γιάννης Ραγκούσης πατάει γκάζι και ανεβάζει τους τόνους στην κούρσα για την ηγεσία του Νέου Φορέα.

Το πεδίο της αντιπαράθεσης προσπαθεί να το μεταφέρει πλέον στο θέμα της συνεργασίας με την ΝΔ, την οποία ο ίδιος έχει εκ προοιμίου απορρίψει και αυτό είναι ξεκάθαρο σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με τίτλο “Πλέον είναι ξεκάθαρο τι πάει να γίνει. Μόνο εσύ μπορείς να το εμποδίσεις. Έλα να ψηφίσεις στις 12 Νοεμβρίου"

Με την ανάρτηση του βίντεο στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Facebook και το Twittter, ο κ. Ραγκούσης επικρίνει τους αντιπάλους του για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς για το ότι έχουν ψηλά στην ατζέντα τους τη συνεργασία με τη ΝΔ και καλεί όσους θέλουν να αποτρέψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, να προσέλθουν στις κάλπες της 12ης Νοεμβρίου.

Ο πρώην υπουργός από την στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του έχει ξεκαθαρίσει ότι διεκδικεί να εκλεγεί πρόεδρος του νέου ενιαίου κόμματος και όχι να γίνει «αντιπρόεδρος του κ. Μητσοτάκη». Εχει δε κατηγορήσει ευθέως την Φώφη Γεννηματά ότι «δεν έχει το θάρρος να πει ξεκάθαρα ότι θα συγκυβερνήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δήθεν για να μη μείνει η χώρα ακυβέρνητη».

Τελευταία τροποποίηση στις 15:03 - 23 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.