ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Καμμένος με πολιτικά (!) σε άσκηση του ΠΝ- Θέλει κεφάλια για την προσάραξη της «Κανάρης»

Ο Καμμένος με πολιτικά (!) σε άσκηση του ΠΝ- Θέλει κεφάλια για την προσάραξη της «Κανάρης» Κύριο

14:35 - 03 Νοε 2017
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Αυτό κι αν είναι είδηση!

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος παρακολούθησε την Πέμπτη την ελληνοαιγυπτιακή άσκηση ΜΕΔΟΥΣΑ 5, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ΝΑ Αιγαίο και, ναι, φορούσε πολιτικά!

Με μοναδική εξαίρεση το γνωστό δερμάτινο τζάκετ, που τέλος πάντων φανερώνει μία εγγύτητα της πολιτικής ηγεσίας προς το στράτευμα και τίποτε πέραν αυτού, ο κ. Καμμένος απέφυγε αυτήν την φορά τις στολές παραλλαγής και τα σχετικά.

Είπε τα αναμενόμενα όπως ότι η άσκηση «στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλη τη Μεσόγειο -πέραν της επισφράγισης της άριστης σχέσης της Ελλάδος με την Αίγυπτο- για τη διαμόρφωση ενός άξονα σταθερότητας που δίνει την ελπίδα σε όλες τις χώρες της Μεσογείου, στη Μέση Ανατολή, στη Βόρεια Αφρική, στην περιοχή των Βαλκανίων», κλπ.κλπ.

Το κακό είναι ότι σχεδόν την ίδια ώρα που έλεγε αυτά ο υπουργός, είχε προσαράξει η φρεγάτα «Κανάρης» σε αβαθή ενώ έπλεε προς τον ναύσταθμο, περιστατικό άκρως ντροπιαστικό για το ΠΝ. Και παρά την πολιτική του περιβολή, ο κ. Καμμένος θέλησε να επιδείξει στρατιωτική πυγμή και διεμήνυσε την Παρασκευή ότι «θα πέσουν κεφάλια»...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.