ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Άδωνις θέλει «ειδικό δικαστήριο» για τον Καμμένο

Ο Άδωνις θέλει «ειδικό δικαστήριο» για τον Καμμένο Κύριο

14:48 - 14 Νοε 2017
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Η υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία μπορεί να φέρει ενώπιον ειδικού δικαστηρίου τον Πάνο Καμμένο, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφορικά με την υπόθεση της πώλησης των όπλων στη Σαουδική Αραβία ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε: 

«Εχθές στη Βουλή ο κύριος Λοβέρδος προσκόμισε ένα έγγραφο το οποίο προσωπικά πιστεύω πως αφήνει καμία αμφιβολία για το τι έχει συμβεί. Οι αξιωματικοί που διέταξε ο ΥΕΘΑ και να υπογράψουν τη συμφωνία με τον κ. Παπαδόπουλο τι έκαναν; Μία έγγραφη αναφορά αναλυτική για το τι έχει συμβεί ώστε να είναι καλυμμένος στο μέλλον Τέσσερις αξιωματικοί προειδοποίησαν εγγράφως τον Υπουργό για τον συγκριμένο εκπρόσωπο. Το Μαξίμου δεν μιλάει γιατί εάν μιλήσει θα πέσει η κυβέρνηση.

Εγώ δεν είμαι βέβαιος πως ο Πρωθυπουργός δεν είχε γνώση του θέματος. Ο ελληνικός λαός έχει χάσει 66 εκατ. Ευρώ επειδή ο κ. Καμμένος επέμενε να δώσει τη δουλειά στον κ. Παπαδόπουλο και έτσι η δουλειά απλά χάλασε. Ο κ. Καμμένος με τις πράξεις και τις αποφάσεις του έχει βλάψει το ελληνικό δημόσιο και είναι κάτι το οποίο ναι πρέπει να πάει σε ειδικό δικαστήριο».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.