ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ονειρεύονται ακόμη να πετάξουν τον Στουρνάρα «με τις κλωτσιές;»

Ονειρεύονται ακόμη να πετάξουν τον Στουρνάρα «με τις κλωτσιές;» Κύριο

14:51 - 20 Νοε 2017
Μαριλένα Καραβασίλογλου

Από Μαριλένα Καραβασίλογλου

Τρέχει κάτι με τον Στουρνάρα; Άλλο ένα δημοσίευμα της γνωστής συριζαϊκής εφημερίδας Documento έβαλε στο στόχαστρο τον κεντρικό τραπεζίτη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Υποτίθεται, βάσει του σχετικού «ρεπορτάζ», ότι ο κ. Στουρνάρας είχε παραλείψει να συμπεριλάβει στο Πόθεν Έσχες του βίλες και πισίνες όταν ήταν Υπουργός Οικονομικών. 

Ο διοικητής της ΤτΕ αντέδρασε άμεσα, διαψεύδοντας το δημοσίευμα και επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων ότι «οι συντελεστές της εφημερίδας αυτής, οι άμεσοι, αλλά κυρίως οι έμμεσοι, προβαίνουν (...) σε διαρκείς επιθέσεις εναντίον εμού και της οικογένειάς μου. Τους διαβεβαιώ ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι άοκνα για ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό, διαφανές τραπεζικό σύστημα, που υπακούει σε ευρωπαϊκούς κανόνες εταιρικής διακυβέρνησης». Μίλησε επίσης για «συκοφαντία» που εντάσσεται σε μία «αλυσίδα αθλιοτήτων» σε βάρος του, και υπενθύμισε ότι πρόσφατα ο εκδότης της  εφημερίδας καταδικάστηκε σε φυλάκιση με αναστολή για συκοφαντία σε βάρος της συζύγου του. 

Όμως συνέχεια δίνεται σήμερα Δευτέρα με κείμενο στην ιστοσελίδα του Documento, με το οποίο ζητείται να... συλληφθεί άμεσα και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο. 

Κατά τα όσα υποστηρίζονται στο εμπρηστικό κείμενο «σύμφωνα με το νόμο, ο Γιάννης Στουρνάρας έπρεπε να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και στη συνέχεια να οδηγηθεί στην Εισαγγελία, η οποία θα μπορούσε να αποφασίσει να τον αφήσει ελεύθερο».

Υποδείξεις στην Δικαιοσύνη από εκδότη Βαξεβάνη και σύλληψη του κεντρικού τραπεζίτη. 

Μήπως όλα αυτά αντανακλούν και τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης; Ας μην ξεχνούμε και όσα έγραφε ο Βαρουφάκης στο βιβλίο του, όπου αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι ο Τσίπρας έλεγε πως θα πετάξει τον Στουρνάρα με τις κλωτσιές από την Τράπεζα της Ελλάδας. Μήπως ονειρεύονται ακόμη κάποιοι μία τέτοια εξέλιξη; Και πιστεύουν ότι μία δίωξη κατά του κ. Στουρνάρα αποτελεί «πάτημα»;

Είναι που θα επέστρεφε η κανονικότητα στην χώρα... 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.