ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι θα πει «φοβάμαι ότι είμαι εκτός γραμμής»;...

Τι θα πει «φοβάμαι ότι είμαι εκτός γραμμής»;... Κύριο

14:06 - 27 Νοε 2017
Νένα Σώκου

Από Νένα Σώκου

Λίγη ώρα προτού ξεκινήσει η συζήτηση στην Βουλή για την υπόθεση της πώλησης πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία και τον ρόλο μεσαζόντων, άλλος ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (μετά τους Φίλη, Ξυδάκη, Σκουρλέτη, Κυρίτση κ.ά) εκφράζει την ανησυχία του και την διαφωνία του με τις πρακτικές του υπουργού Αμυνας, Π. Καμμένου λέγοντας μάλιστα ότι... φοβάται πως είναι εκτός κομματικής γραμμής.
Ποια είναι άραγε αυτή η γραμμή; Μήπως αυτή της πάση θυσία στήριξης του Π. Καμμένου «για να μην έχουμε άλλα»;
Ο Σάκης Παπαδόπουλους, βουλευτής Τρικάλων, είπε μεταξύ των άλλων μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ: «Επειδή έχουμε διαπιστώσει ότι οι μεσάζοντες σε αμυντικά συστήματα, σε εξοπλισμούς, έπαιξαν πολύ σκληρό παιχνίδι ρεμούλας το προηγούμενο διάστημα, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, νομίζω ότι θα έπρεπε να ήμασταν πολύ προσεκτικοί».
Και προσέθεσε: «Εδώ δεν ξέρουμε ακόμη αν είναι μαύρο το χρήμα για τον μεσάζοντα και αν υπήρξε», ενώ όταν ρωτήθηκε αν φοβάται πως είναι εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση, απάντησε μονολεκτικά: «Φοβάμαι» και συμπλήρωσε: «Ελπίζω να μην έχουμε μια περίπτωση, στην οποία οι μεσάζοντες έχουν παίξει τον ρόλο που βλέπαμε να παίζουν παλιά...».
«Θα με ικανοποιούσε να αποδείξει ο πρωθυπουργός ότι δεν υπάρχει κανένα ψεγάδι στις διακρατικές σχέσεις με την Σαουδική Αραβία», σημείωσε κ. Παπαδόπουλος.
Τελευταία τροποποίηση στις 15:33 - 27 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.