ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νέα «βαφτίσια» για τον Νέο Φορέα θέλει ο Καμίνης

Νέα «βαφτίσια» για τον Νέο Φορέα θέλει ο Καμίνης Κύριο

14:49 - 29 Νοε 2017
Μαριλένα Καραβασίλογλου

Από Μαριλένα Καραβασίλογλου

Δεν του πολυάρεσε του δημάρχου Αθηναίων η ονοματοδοσία στο «Κίνημα Αλλλαγής» και μετά την συνάντησή του με την Φώφη Γεννηματά την Τετάρτη το μεσημέρι προανήγγειλε νέα ... βαφτίσια.

«Όλα είναι προσωρινά μέχρι το Συνέδριο» δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης όταν ρωτήθηκε για το όνομα του νέου φορέα «Κίνημα Αλλαγής», μετά την συνάντηση που είχε στην Βουλή με την πρόεδρο της ΔΗΣΥ, με την οποία συζήτησαν για τον σχεδιασμό και τα βήματα μέχρι το Συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής».

Κατά πληροφορίες συμφωνήθηκε ότι την Παρασκευή θα ανακοινωθεί το μεταβατικό πολιτικό συμβούλιο – στο οποίο θα μετέχουν εκπρόσωποι όλων των τάσεων και κομμάτων που θα απαρτίσουν τον νέο φορέα.

Η πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου θα γίνει αμέσως μετά τις γιορτές και το συνέδριο προγραμματίζεται για τις 17 και 18 Μαρτίου.

Στις δηλώσεις του ο κ. Καμίνης επισήμανε την ανάγκη οι διαδικασίες μέχρι το συνέδριο να είναι «ανοικτές και συλλογικές», ενώ προανήγγειλε και ότι θα υπάρξει οργάνωση των ψηφοφόρων που τον στήριξαν, χωρίς πάντως να μιλήσει ανοιχτά για τάση. 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:52 - 29 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.