ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Fake news οι πλειστηριασμοί, κ. Βερναρδάκη; Και ο Φίλης τι λέει;

Fake news οι πλειστηριασμοί, κ. Βερναρδάκη; Και ο Φίλης τι λέει; Κύριο

13:45 - 05 Δεκ 2017
panayiotis

Από panayiotis

Στην μόδα των fake news καταφεύγει τώρα η κυβέρνηση, προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με τους πλειστηριασμούς. Την σχετική καταγγελία έκανε ο υπουργός Επικρατείας Χριστ. Βερναρδάκης. «Καταγγέλλουμε όλη τη διαδικασία της απαράδεκτης δημόσιας απάτης γύρω από το θέμα των πλειστηριασμών» δήλωσε ο αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".
Όπως ισχυρίστηκε: «Εδώ γίνεται μία σκόπιμη παρανόηση. Το χειρότερο πράγμα, που μπορεί κανείς να επισημάνει σε αυτήν την ιστορία, είναι ότι ζούμε μία απαράδεκτη περίοδο κατασκευής ψευδών ειδήσεων, οι οποίες, αν μεν προέρχονται από ανεύθυνους παράγοντες, μπορούμε να το προσπεράσουμε, αγνοώντας το, αλλά όταν προέρχονται από σοβαρούς -υποτίθεται- παράγοντες της πολιτικής ζωής της χώρας, αυτό πρέπει να καταδικαστεί απερίφραστα». 
Συνέχισε δε, λέγοντας: «Εμφανίζονται ως περιπτώσεις πλειστηριασμών, περιπτώσεις οι οποίες δεν εντάσσονται σε αυτό το οποίο συζητάμε, δηλαδή προστασία από πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, φτωχών και λαϊκών νοικοκυριών, έως το ποσό, το οποίο προστατεύεται βάσει της επίσημης νομοθεσίας του νόμου Κατσέλη και αργότερα του νόμου Σταθάκη. Σύμφωνα με τον νόμο, που έχει ψηφιστεί, για τα πολύ φτωχά νοικοκυριά προβλέπεται, όχι μόνο το ακατάσχετο, αλλά σε περίπτωση ρύθμισης ακόμη και η καταβολή από μέρους του κράτους της δόσης, η οποία έχει συμφωνηθεί».
Αλήθεια, τον Νίκο Φίλη τον ρώτησε, που κάθε τόσο βγαίνει και προειδοποιεί; Ή μήπως αυτόν εννοεί με τον χαρακτηρισμό «σοβαροί - υποτίθεται - παράγοντες της πολιτικής ζωής της χώρας»; 
Τελευταία τροποποίηση στις 13:46 - 05 Δεκ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.